www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Seuraavan tason ultraääniteknologia – älykäs, toiminnallisesti turvallinen ja autonominen

Ultraäänianturit ovat tulleet viime vuosina suosituiksi – siitä, mikä oli kerran niche-tuote, on nyt tullut avainteknologia, jota käytetään automaatiosektorilla lähes kaikkialla.

Seuraavan tason ultraääniteknologia – älykäs, toiminnallisesti turvallinen ja autonominen
 
Tämän sektorin markkinajohtajana Pepperl+Fuchs dedikoi kokonaisen tapahtumia täynnä olevan päivän yrityksen toisessa verkkohuippukokouksessa tarjotakseen syvällistä ymmärrystä uusimmista trendeistä ja tulevista kehitysaskelista. 19. marraskuuta 2020 päivän teemana on "Seuraavan tason ultraääniteknologia” ja se sisältää pääpuheita, esittelyjä ja paneelikeskusteluja, joissa tarkastellaan yksityiskohtaisemmin seuraavia aiheita:

• Ainoastaan yksinkertaisen likiarvon tarjoavat ultraäänianturit ovat historiaa. Parametrisointivaihtoehdot tulevat yhä spesifisemmiksi ja datan esikäsittelymahdollisuudet paranevat jatkuvasti – mitä etuja ultraäänianturit voivat nyt tarjota puhuttaessa tavallisten mittaus- ja ohjaussovellusten toteuttamisesta?

• Ultraääniantureiden rakenne on pitkään tehnyt vaikeaksi saavuttaa SIL/PL-yhteensopivuutta. Tämä teknologia tarjoaa kuitenkin useita ominaisuuksia, joiden ansiosta sitä halutaan käyttää turvallisuussovelluksissa. Miten uusimman sukupolven ultraäänianturit voivat tarkalleen ottaen auttaa tässä?

• Teollisuus 4.0 -sovellukset vaativat usein alueellisesti etäällä olevia mittauspisteitä ja käyttävät dataa IT-alustoilla perinteisten ohjauspiirien ulkopuolella. Tämä vaatii usein automaatiokomponentteja, jotka on tarkoitettu juuri tällaista käyttöä varten. Mitä langattomat M+O-ultraäänianturit tarkkaan ottaen ovat, sillä niitä halutaan käyttää tässä kontekstissa yhä enemmän?

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan