www.engineering-suomi.com
Stauff News

Stauffin korroosionkestävä kierreliitos 720 baarin käyttöpaineelle

Pelastushydrauliikalle ja hydraulisille käsipumpuille.

Stauffin korroosionkestävä kierreliitos 720 baarin käyttöpaineelle
Kierreliitos QRC-HI soveltuu jopa 720 baarin korkeapainesovelluksiin. Uutta ajankohtaisessa mallisukupolvessa ovat erittäin tehokas sinkki-nikkelipohjainen korroosiosuoja ja liitinten yksilölliset koodaukset.

Muokkauksen puitteissa Stauff tarjoaa kierreliitoksen QRC-HI jopa 720 baarin paineille laadukkaalla sinkki-nikkelipohjaisella korroosiosuojapinnoitteella varustettuna. Uutta on myös yksilöllinen koodaus, joka mahdollistaa jokaisen yksittäisen liitoksen nopean tunnistuksen ja jäljitettävyyden.

Hydrauliset käsipumput voivat helposti luoda useampien satojen baarien paineita, ja monissa käyttötapauksissa vastaavia työkaluja vaihdetaan silloin tällöin – esimerkiksi pelastushydrauliikassa.

Näille käyttöalueille Stauffilta löytyy kierreliitos kattavasta ohjelmasta, joka on kehitetty erityisesti erityisen korkeita käyttöpaineita varten. Nimelliskokoina DN 6,3 - DN 10 toimitettavissa oleva QRC-HI soveltuu jopa 720 baarin paineille ja 20 l/min nimellisvirtauksille (kulloinkin nimelliskoosta riippuen). Avaamisen ja sulkemisen suorittaa kiilaventtiili, vaihtoehtoisesti käyttäjä voi myös käyttää palloventtiilillä varustettua versiota (QRC-HIB).

Näiden kierreliitosten uusin, muokattu versio eroaa edeltäjäsarjasta mm. parannetun korroosiosuojan ansiosta. Liittimet on nyt nimittäin pinnoitettu sinkki-nikkeli-korroosionsuojalla, joka on Stauffilla havaittu hyväksi jo vakioliitinvalikoimassa.

Pinnoite tarjoaa maksimaalista kestävyyttä punaruostetta/ perusmetallikorroosiota vastaan käytännön olosuhteissa ja ylittää jopa korroosiosuojaluokan K5 tiukimmat vaatimukset, jotka on määritelty putkiliitoksia koskevassa VDMA-yksittäislehdessä 24576. Pinnoituksen suuri sitkeys luo edellytyksen keskimääräistä paremmalle kulumisenkestävyydelle suuressa mekaanisessa kuormituksessa. Lisäksi QEC-HI-liittimet on nyt varustettu koodauksella, joka mahdollistaa nopean tunnistuksen ja jäljitettävyyden.

Samana ovat pysyneet QEC-HI:n (ja QRC-HIB:n) kompakti rakenne ja vähäinen paino, korkea laatu ja universaali käytettävyys: Kummatkin liittimet ovat vaihtokelpoisia muiden valmisteiden kanssa, joiden rakennetavat vastaavat normia ISO 14540.

www.stauff.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan