www.engineering-suomi.com
Stauff News

STAUFF Form EVO ja Viton®-tiiviste

STAUFF Formista tulee STAUFF Form EVO. Ratkaiseva ero vuonna 2015 ensimmäistä kertaa esiteltyyn putkenmuovausjärjestelmään: Tähän asti käytetty metallinen adapterirengas ja siihen kiinteästi liittynyt elastomeeritiiviste korvataan "yksinkertaisella" FKM:llä (Viton®-tiiviste).

STAUFF Form EVO ja Viton®-tiiviste
STAUFF Form EVO -putkiliitinjärjestelmä perustuu täysin vakiorakenneosiin ja se on nyt saatavana edullisella Viton®-tiivisterenkaalla varustettuna.

Se on edullisempi ja siksi ennen kaikkea kiinnostava suuria kappalemääriä vaativiin käyttötarkoituksiin turvallisuutta vaarantamatta. "Muovausjärjestelmämme periaate pysyy samana", selittää tuotepäällikkö Andreas Toporowsky. "Kun muovattu putki liitetään tavanomaisen kierreliitososan ja hattumutterin avulla, syntyy tiivis liitos. Viton®-tiiviste on tietyllä tavalla ylimääräinen turvaelementti ainoan mahdollisen vuotoreitin tiivistämiseksi." Koska tiiviste on symmetrinen, ei muovattuun putkenpäähän asennettaessa voi syntyä virheitä. Muovausjärjestelmän tiivistevaikutusta tuetaan lisäksi hydraulilaitteiston järjestelmäpaineella, jolloin STAUFF Form EVO soveltuu edelleen saatavana olevan edeltäjänsä tavoin erityisesti korkeapainesovelluksiin.

Muovauskoneen vaihto ei ole tarpeen
Kumpikin järjestelmä muovataan samoilla, vuoden 2015 markkinoille tulon jälkeen maailmanlaajuisesti käytettävillä koneilla. STAUFF Form EVO:n työstöön on ainoastaan vaihdettava työkalusarjat ja ohjelmisto on päivitettävä, koska uuden Viton®-tiivisterenkaan geometrian muovausmuotoa on sovitettu vastaavasti. Koneita kehitetään jatkuvasti edelleen.

Uusimman sukupolven suuria etuja ovat esimerkiksi myös muihin muovausjärjestelmiin verrattuna huomattavasti lyhyemmät 3,5–6 cm:n kiinnityspituudet, jolloin voidaan toteuttaa erityisen kompakteja putkijärjestelmiä ahtailla säteillä. Ohjelmistopäivitykset tai parametrien vaihdot voidaan suorittaa vuonna 2019 kehitetyn ja helposti jälkivarustettavan pilviyhteyden avulla verkossa. Myös hyväksi havaittu STAUFF Form -järjestelmä on edelleen käytettävissä. Asiakkaita, jotka haluavat käyttää STAUFF Form EVO:n etuja, tuetaan muutoksessa yksilöllisesti.

STAUFF Form EVO on käytettävissä teräs- ja ruostumattomille teräsputkille, joiden mitat ovat 6 x 1,5 mm - 42 x 4 mm (kevyempi sarja) ja 6 x 1,5 mm - 38 x 6 mm (raskaampi sarja).

Lisää tietoa: https://stauff.com/en/landing-pages/stauff-form-evo

www.stauff.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan