www.engineering-suomi.com
NSK

Lineaariliikeratkaisuiden hankkiminen NSK:n globaaleista valmistuspaikoista: kansainvälisen tuotantoverkon edut

Erittäin tarkat lineaariohjaimet ovat tärkeä tuoteryhmä NSK:n lineaariliiketeknologian (Seiki) liiketoimintayksikölle. Yritys on tämän alan asiantuntija ja täyttää useiden vaativien markkinasegmenttien vaatimukset, työstökoneteollisuus mukaan lukien. Monet lineaariohjaimista, joita toimitetaan erittäin korkeaa tarkkuutta ja korkeaa laatua vaativilla sektoreilla toimiville eurooppalaisille asiakkaille, ovat sovelluskohtaisia tai räätälöityjä standardiyksiköitä.

Jokainen NSK:n globaalin tuotantoverkon lineaariliiketuotteita valmistava tehdas keskittyy joihinkin tiettyihin tuotteisiin. Esimerkiksi yrityksen NH/NS-sarjan lineaariohjaimet kuuluvat tuotevalikoimiin, jotka valmistetaan Koreassa Changwonissa.

Eduardo Rodriguez, Seiki-liiketoimintayksikön johtaja, Euroopan teollisuusliiketoimintayksikkö, sanoo: »Erittäin tarkkojen ohjaimien valmistaminen vaatii huomattavan paljon tietotaitoa, ja kollegamme Changwon-tehtaalla tarjoavat tietotaitonsa käyttöömme. Tämä laitos myös käyttää NSK:n omia tuotantokoneita, mikä lisää entisestään lineaarituotteidemme erittäin korkeaa suorituskykyä ja tarkkuutta.»

NH/NS-lineaariohjaimet tarjoavat kaksi kertaa pidemmän käyttöiän kuin perinteiset ohjaimet sekä jopa 30 % korkeamman dynaamisen kuoritusluokituksen kuin aikaisemman sukupolven mallit. Muihin etuihin kuuluvat pitkät huoltovälit, hiljainen ääni ja helppo asennus. Nämä edut ovat seurausta sellaisista innovatiivisista uusista ominaisuuksista kuten erityinen kuulien vierintäpintageometria ja Changwonissa tarkkuusvalmistetut järjestelmäkomponentit.

Korkean innovaatiotason ja laadun lisäksi NSK pysyy aina joustavana asiakasvaatimusten suhteen. Tarkastellaanpa esimerkiksi kahta viimeaikaista asiakasta Euroopassa: yksi valmistaa lääkinnällisiä laitteita ja toinen valmistaa korkealaatuisia järjestelmiä joilla tulostetaan tekstiileitä. Molemmat asiakkaat pyysivät hiljattain tietyn pituisia NH/NS-sarjan ohjauskiskoja. Näiden pyyntöjen mukaisten kiskojen valmistus suoritettiin Changwonissa, josta ne lähetettiin NSK:n tehtaalle Englannin Newarkissa lopullista pakkaamista varten.

»Koska molempien asiakkaiden kysyntä on jatkuvaa, pidämme Newarkissa koko ajan varastossa heille räätälöityjä kiskoja, niin että voimme aina toimittaa ne lyhyellä toimitusajalla,» selittää Eduardo Rodriguez.

Lopputulos on aina sama: räätälöityjen lineaariohjaimien lyhyet toimitusajat. Lisäksi lineaariohjaimet tarvitsevat vähemmän prosessointia Newarkissa, mikä puolestaan laskee asiakkaiden kustannuksia sekä vähentää ympäristövaikutusta, koska jätteiden synty ja tarpeettomat toiminnot on eliminoitu.

Tämä erittäin tehokas yhteistyö toimii muidenkin kuin vain NSK:n Koreassa ja Englannissa sijaitsevien toimipaikkojen välillä; yrityksen kansainvälinen tuotantoverkko sisältää 64 tuotantolaitosta 13 maassa, ja kaikki tuotantolaitokset ovat korkeasti erikoistuneita. Esimerkiksi Munderkingen Saksassa on erittäin joustava laitos, joka on erikoistunut mobiileissa koneissa käytettävien räätälöityjen laakereiden valmistukseen. Näitä laakereita valmistetaan usein pienissä erissä ja ne ovat suosittuja kansainvälisten maatalouskonevalmistajien keskuudessa

1) NSK:n laitos Changwonissa Koreassa on kansainvälinen osaamiskeskus, joka on erikoistunut tarkkuuslineaariohjaimien tuotantoon


Lineaariliikeratkaisuiden hankkiminen NSK:n globaaleista valmistuspaikoista: kansainvälisen tuotantoverkon edut

2) NH/NS-sarjan käyttöikä on perinteisiin lineaariohjaimiin verrattuna kaksinkertainen


Lineaariliikeratkaisuiden hankkiminen NSK:n globaaleista valmistuspaikoista: kansainvälisen tuotantoverkon edut

 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan