www.engineering-suomi.com
EPLAN

Enemmän valmistajia ja 350 000 osan tiedot

Eplan Data Portal sisältää nyt 56 valmistajaa ja yli 350 000 osan tiedot. Uusia lisäyksiä ovat General Electric (GE) suurjännitekytkinten alalla, Numatics hydrauliikkakomponenteissa, Murrelektronik esimerkiksi kentän jakelussa, Omron ja johtojen valmistajat Schweiger, Sigmatec, Stego ja TKD Kabel.

Enemmän valmistajia ja 350 000 osan tiedot
dataportal.jpg: Eplan Data Portalin laajennetut ja päivitetyt laitteiden tiedot nopeuttavat projektien suunnittelua

Tehokas suunnittelu alkaa pienimmästä yksiköstä eli standardoidusta osasta, joka lisätään kuhunkin suunnitteluprojektiin Eplan Data Portalin kautta. Näin käyttäjät voivat työskennellä nopeammin ja tehokkaammin sekä käyttää valmistajan antamia tietoja hyväkseen. Portaalissa oli aikaisemmin 48 valmistajaa, nyt lisättiin kahdeksan uutta ja tuoteluettelot päivitettiin. Ensimmäinen esimerkki on EG. Tämä valmistaja lisäsi portaaliin 700 uutta osatietuetta suurjännitekytkinlaitteiden alalla ja niitä vastaavat kuvitukset. Kojeistojen makrot yksinkertaistavat sähkösuunnittelua Eplanin kanssa. Automaatiovalmistaja Murrelektronik on myös uusi portaalin jäsen. Portaaliin on nyt liitetty kenttäjakelulaitteita, kaapeleita, suojalaitteita, jännitelähteitä ja PLC-komponentteja. Käyttäjät hyötyvät yli 270 kuvallisesta tietueesta mukaan lukien 2D- ja 3D-makrot. Toinen uusi portaalin jäsen on amerikkalainen yritys Numatics, joka on hydrauliikkatekniikan alan johtava valmistaja. Suunnitteluun voidaan nyt lisätä nopeasti yli 100 000 nesteventtiilien tietuetta. A. Schweiger GmbH tarjoaa myös tällä hetkellä yli 130 tietuetta ja PDF-asiakirjaa uudella moottoriliitosjärjestelmällä EcoMolded. Kumipäällysteiset pistokeliitäntöjen standardityypit Siemensille, Fanucille, SEW:lle, Bosch Rexrothille, Beckhoffille, B&R:lle, Elaulle ja muille sovelluksille ovat saatavilla luettelotuotteina. Muita uusia valmistajia portaalissa ovat Sigmatek PLC-komponenteilla, Omron, Stego ja TKD Kabel.

Päivitetyt tuoteluettelot

Jo portaalissa olevat valmistajat, kuten Phoenix Contact, ovat laajentaneet tuotevalikoimaansa. Saatavana on nyt yli 20 000 uutta ja uudistettua tietuetta. Noin 12 400 niistä on makroja, joista 600 ovat 3D-muodossa. B&R lisäsi yli 2 500 jännitelähteiden, generaattorien, PLC- ja pistokeliitinten alan osaa. Yritykset kuten ABB, Weidmüller ja Sick lisäsivät lisäosia ja Festo lisäsi valikoimaansa Eplan Data Portalissa. Esslingenin yritys kattaa laajan alueen hydrauliikan ja sähkötekniikan osia ja myös mekaanisen ja prosessitekniikan osia 34 000 tietueella, joista noin 20 000 ovat toiminnallisia makroja ja lähes 9 000 ovat 2D-graafisia makroja. Festo ottaa edelläkävijän roolin sisällyttämällä kaikki tarjoamansa tuotealueet.

Enemmän valmistajia ja 350 000 osan tiedot

dataportal2.jpg: Monet yritykset, kuten GE, Murrelektronik, Sigmatek ja Omron ovat lisänneet osiensa tietueita Eplan Data Portaliin. Portaalissa on nyt yhteensä 56 valmistajaa.

Lyhyesti:

Eplan Data Portal on keskitetty alusta yhä useammille valmistajille ja kasvavalle määrälle Eplan-käyttäjiä (tällä hetkellä 47 000 käyttäjää). Molemmat osapuolet hyötyvät hyvin valmistelluista tiedoista. Eplan Data Portal yhdistää näin kaksi maailmaa: osien valmistajien ja käyttäjien.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan