www.engineering-suomi.com
NSK

NSK:n Agri Disc Hub -laakerit tarjoavat luotettavuutta ääriolosuhteissa

Maataloussektorilla käytettävillä laakereilla ei ole puutetta mahdollisista vaaroista, esimerkkinä kosteus, maaperän pöly, syövyttävät lannoitteet sekä erittäin suuret iskukuormat (esimerkiksi kiveniskut). NSK:n Agri Disc Hub -laakerit ovat kuitenkin robustin laakerirakenteensa ja erittäin tehokkaan tiivistyksensä ansiosta osoittautuneet hyväksi valinnaksi äärimmäisiin toimintaolosuhteisiin. Nämä Saksassa valmistetut innovatiiviset yksiköt ovat suosittu valinta tavallisissa maatalouden työvälineissä, esimerkkinä lyhyet lautasäekset, kylvökoneet ja piennarleikkurit.

Erittäin vaativat työskentelyolosuhteet sekä korkeapainepesu asettavat lukuisia vaatimuksia maatalouslaitteiden laakereille ja tiivisteille. Heikkolaatuisien laakereiden rakenne ei ole riittävän robusti eikä niiden suorituskyky riitä tarjoamaan luotettavan ja tuottavan toiminnan edellyttämää käyttösuhdetta. Todennäköisenä lopputuloksena on sen sijaan toistuvia käyttökatkoja ja kalliita vaurioita.

NSK:n ratkaisu tähän haasteeseen on Agri Disc Hub -laakeri. Tämä on kustannustehokas, itsevoiteleva laakeriyksikkö, joka tarjoaa maatalouden työvälineiden käyttäjille lukuisia merkittäviä etuja. Agri Disc Hub -laakereiden suorituskyky on korkea ja niissä käytetään kaksirivisiä viistokuulalaakereita, jotka kestävät korkeita aksiaali- ja radiaalikuormia. Niiden rakenne on suunniteltu huolellisesti ja laakerit sijaitsevat tukevassa pesässä, joka yhdistetään suoraan (ja yksinkertaisesti) työvälineeseen laakerilaipan avulla.

On myös tärkeää, että NSK voi tarjota Agri Disc Hub -laakereille Euroopan laajuisen nopean saatavuuden. Tämä on mahdollista koska niiden valmistus tapahtuu Saksassa. Munderkingenin toimipaikka voi kehua lähes 70 vuoden korkealaatuisella tuotannolla.

Agri Disc Hub -laakereissa käytetään suorituskyvyltään korkean laakeriteknologian lisäksi erittäin tehokasta tiivistejärjestelmää, joka tarjoaa robustin suojauksen ääriolosuhteita vastaan. Tämä monipuolinen järjestelmä käyttää sekä labyrinttirakennetta että kontaktitiivisteitä, ja se estää epäpuhtauksia pääsemästä laakeriin sekä rasvaa poistumasta laakerista. Kestovoidellut Agri Disc Hub -laakerit tarjoavat käyttäjille huoltovapaan toiminnan.

Laakereiden ja tiivistejärjestelmän innovatiivinen rakenne pidentää käyttöikää merkittävästi. Jopa äärimmäisen kuormituksen alla Agri Disc Hub -laakerit - ja näin ollen myös työväline, jossa niitä käytetään - tarjoavat käyttöiän, joka on monta kertaa pidempi kuin muissa kaupallisesti saatavana olevissa ratkaisuissa. Niiden modulaarisuus tarkoittaa, että ne voidaan adaptoida hyvin nopeasti yksilöllisten asiakasvaatimusten mukaan. Tällaisissa tapauksissa Munderkingenin tehtaan kyky joustavaan valmistukseen takaa nopeat toimitukset kilpailukykyisillä hinnoilla, mikä korostuu räätälöityjen vaatimusten kohdalla.

Vuonna 1954 perustettu Munderkingen-toimipaikka aloitti toimintansa valmistamalla vierintälaakereita maataloussektorin johtavalle konevalmistajalle. Kun NSK osti tehtaan 1990, tehtaaseen lisättiin pian erittäin joustavat tuotantotilat. Tiloissa voidaan valmistaa hyvin tehokkaasti pieniäkin eriä asiakaskohtaisia vierintälaakereita. NSK Eurooppa voi tarjota suoraan varastosta jopa 800 mm:n levyhalkaisijoita.

1) Agri Disc Hub -kotelon poikkileikkaus näyttää kaksiriviset viistokuulalaakerit, jotka kestävät korkeita aksiaali- ja radiaalikuormia


NSK:n Agri Disc Hub -laakerit tarjoavat luotettavuutta ääriolosuhteissa

2) Lähikuva NSK:n monipuolisen tiivistejärjestelmän kattavasta tiivisterakenteesta, jonka ansiosta epäpuhtauksien on käytännöllisesti katsoen mahdotonta päästä laakerin sisälle
 

NSK:n Agri Disc Hub -laakerit tarjoavat luotettavuutta ääriolosuhteissa

 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan