www.engineering-suomi.com
NSK

Patentoitua laakeripidintä käyttävät NSK:n laakerit parantavat suorituskykyä

NSK:n uusi pallomaisten rullalaakerien sarja, jossa käytetään patentoitua laakeripidinrakennetta, parantaa teollisuuden tuottavuutta, luotettavuutta ja kuormitettavuutta. Optimoitu laakeripidin vähentää sisäistä rasitusta ja poistaa ohjausrenkaan tarpeen. Nämä ovat vain kaksi monista eduista nykyisiin ratkaisuihin verrattuna. Uuden ECA-sarjan mahdolliset käyttökohteet ulottuvat kuljettimista, vaihteistoista ja teräksenvalmistuskoneista aina puristimiin ja kaivostoiminnassa käytettäviin koneisiin.

NSK:n ECA-sarja korvaa CAM-sarjan pallomaiset rullalaakerit ja takaa täydellisen vaihdettavuuden nykyisten ratkaisujen kanssa. Yhtenäisestä messinkikappaleesta tarkkuustyönä valmistetussa seuraavan sukupolven laakeripitimessä on muotoillut rullataskut, jotka vähentävät merkittävästi rullan tarpeetonta liikettä pyörimisen aikana.

NSK:n optimoitu laakeripidinmuotoilu vähentää myös rasitusta, koska laakeripidinpalkin lujuus tasapainottaa tarkkaa muotoilua. Lisäksi laakeripitimen rakenteessa käytettävä pidike estää rullan mahdollisen irtoamisen.

Eräänä uuden laakerisarjan merkittävänä etuna on myös se, että siihen mahtuu useampia ja suurempikokoisia rullia, mikä mahdollistaa luokkansa parhaan kuormituskapasiteetin. Laakerit tarjoavat jopa 47 % korkeamman dynaamisen kuormitusluokituksen ja jopa 22 % korkeamman staattisen kuormitusluokituksen.

Korkeammat nopeusrajoitukset, jopa 20 % korkeammat kuin tavallisissa pallomaisissa rullalaakereissa, tarjoavat käyttäjille vielä yhden lisäedun. Käyttölämpötila on nyt luokitettu jopa 200-celsiusasteeseen asti sen ansiosta, että laakereille suoritetaan mitanpitävyyskäsittely.

Näiden suorituskykyparannusten ansiosta uusiin laakereihin vaihtavat asiakkaat voivat hyötyä alhaisemmista kunnossapidon kokonaiskustannuksista. Käyttäjät muun muassa seuraavilla aloilla hyötyvät tästä: sementti, paperi ja pakkaus, louhinta ja kaivostoiminta, teräs ja metallit sekä petrokemia.

Patentoitua laakeripidinrakennetta käyttävät NSK:n ECA-sarjan pallomaiset rullalaakerit ovat saatavana halkaisijoilla 40-130 mm.

- NSK:n ECA-sarjan pallomaisiin rullalaakereihin mahtuu useampia ja suurempikokoisia rullia, mikä mahdollistaa luokkansa parhaan kuormituskapasiteetin.


Patentoitua laakeripidintä käyttävät NSK:n laakerit parantavat suorituskykyä

 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan