www.engineering-suomi.com
Steute

Uusi RF BF 74: johdoton ja akuton

Uusien langattomien ohjauslaitteiden modulaarinen muotoilu tekee niistä erittäin monipuolisia.

Uusi RF BF 74: johdoton ja akuton
Tuotekuva: RF BF 74 -ohjauslaitteet

Hannoverin vuoden 2014 messuilla steute esitteli langatonta tekniikkaa käyttävän uuden Wireless-sarjansa ohjauslaitteita.

Uusien RF BF 74 -laitteiden muotoilu on täysin modulaarinen. Erilaisiin painikkeisiin, avainkytkimiin ja keinukytkimiin voidaan yhdistää kytkentäinserttejä ja erivärisiä painikesuojuksia eri kirjoituksilla. Käyttäjät voivat valita suojusversioista yhdelle, kahdelle tai kolmelle kytkimelle. On mahdollista saada suurempia suojuksia, jos tarvitaan useampia kuin kolme ohjauselementtiä.

Nämä erilaiset vaihtoehdot parantavat teollisen tekniikan ja rakennusautomaation joustavuutta ilman virta- tai signaalijohtoja tai akkuja.

Kytkentäsignaalit lähetetään 868 tai 915 MHz:n taajuudella kokeillun ja testatun steuten kehittämän sWave-tekniikan avulla. Tämä tekniikka takaa erittäin luotettavan lähettämisen ja jopa 60 m:n alueen sisätiloissa ja 700 m ulkona. Virta saadaan parannetusta ja entistäkin pienemmästä energiageneraattorista. Se muuntaa akselinmännän liikuttamisesta vapautuvan energian sähköenergiaksi. Näin käyttäjä voi nauttia kaikista langattoman tekniikan eduista ilman akun latauksesta tai toimintatilasta huolehtimista.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan