www.engineering-suomi.com
Steute

ES/EM 91 DL: Vaativan käytön asentokytkimet vaativien olosuhteiden sovelluksiin

Vankka ja kestävä vaativiin olosuhteisiin

ES/EM 91 DL: Vaativan käytön asentokytkimet vaativien olosuhteiden sovelluksiin
Tuotekuva: ES/EM 91 DL

ES/EM 91 DL -asentokytkimessä on raskas keinuvipu ja sen kotelo on kestävä. Jo kytkimen ulkonäkö kertoo, että se soveltuu erityisesti vaativiin sovelluksiin esimerkiksi kaivos- ja kierrätysteollisuudessa.

ES/EM 91 DL -kytkimen on toimittava luotettavasti ja pitkään jopa hyvin vaikeissa olosuhteissa: lämpötilanmuutokset, pölyinen ja likainen ympäristö, syövyttävä ilma. Kytkin on suunniteltu suorittamaan yli miljoona kytkentätoimenpidettä.

Vaativien olosuhteiden asentokytkin kestää lämpötiloja välillä -40 ja +85 °C. Sen korkean suojausluokan (IP 66/ IP 67) ansiosta sitä voidaan käyttää myös kosteissa olosuhteissa ja ulkotiloissa. Kytkinlaite on myös uskomattoman vahva, kuten voivat todistaa kattavat steuten laboratorioissa suoritetut mekaanisen kulumisen ja repimisen testit.

Käyttäjät voivat valita eri malleista neljällä tai kuudella kontaktilla. steuten vaativan käytön kytkimiin kuuluu hitaan toiminnan ES 91 -sarjan lisäksi nopean toiminnan EM 91 -sarja. Vaihtoehtoisina malleina on saatavana myös hihnan valvontakytkin ja hätäpysäytyksen vetonarukytkin.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan