www.engineering-suomi.com
Alfalaval News

Alfa Lavalin laajennettu Unique DV-ST UltraPure -venttiilivalikoima tehostaa aseptista prosessia

Tehokkaampaan aseptiseen prosessointiin kohdistuvan kasvavan kysynnän tyydyttämiseksi Alfa Laval laajentaa Unique DV-ST UltraPure -kalvoventtiilivalikoimaansa.

Alfa Lavalin laajennettu Unique DV-ST UltraPure -venttiilivalikoima tehostaa aseptista prosessia

Täysin uudessa mallistossa on kapeammat toimilaitteet ja optimoidut kevyet valetut venttiilirungot, ja ne tarjoavat vaihtoehtoja ennen näkemättömän taloudelliseen toimintaan. Parannettu DV-ST UltraPure -valikoima on täysin räätälöitävissä niin, että se sopii lähes kaikkiin elintarvike- ja lääketeollisuuden aseptisten prosessien vaatimuksiin.

Parannetun DV-ST UltraPure -valikoiman taustalla olevia innovaatioita ovat kapeammat, tilaa säästävät toimilaitteet sekä suorituskyvyn optimoivat kevyet, valetut venttiilirungot. Nämä pienemmät aseptiset kalvoventtiilit tuottavat suuria tuloksia – alhaisemmista kokonaiskustannuksista konkreettisiin kestävyyshyötyihin.

”Näiden parannusten ansiosta Unique DV-ST UltraPure -kalvoventtiilimme ovat alan kärkeä”, sanoo Alfa Lavalin venttiileistä ja automaatiosta vastaava portfoliopäällikkö Paw Kramer.

Pienempi toimilaitteiden jalanjälki, suuri suorituskyky

Koolla on väliä. Uusi ruostumattomasta teräksestä valmistettu kapea (SS/SL) DV-ST UltraPure -toimilaite on 42 % kevyempi, 25 % kompaktimpi ja 17 % lyhyempi kuin useimmat muut toimilaitteet. Lisäksi se on pienemmän paineilman kulutuksen ansiosta energiatehokkaampi. Kestää testatusti miljoona iskua ilman huoltoa. Näitä täysin hitsattuja, huoltovapaita toimilaitteita voi käyttää laajalla painealueella. Lisäominaisuuksina on saatavilla iskunrajoitin, taloudellinen venttiilin asentotunnistin ja kattava automatisoitu venttiilin tunnistus- ja ohjaustoiminto.


Alfa Lavalin laajennettu Unique DV-ST UltraPure -venttiilivalikoima tehostaa aseptista prosessia

Uudet optimoidun suorituskyvyn takaavat valetut venttiilirungot

DV-ST UltraPure -venttiilirunkosarjassa on nyt uusi ASME BPE -yhteensopiva Cast OP -ominaisuus. Venttiilirunkojen rakenne perustuu laskennallisen nestedynamiikan analyysiin, ja ne ovat keskimäärin 36 % kevyempiä kuin tavallinen valettu venttiilirunko. Lisäksi niissä on huomattavasti pienempi istukka. Tästä saadaan useita etuja, esim. pienemmät asennuskustannukset pienemmän koon ansiosta, nopeammat, energiatehokkaammat puhdistussyklit, koska paikallasteriloinnissa on vähemmän lämmitettävää terästä, alhaiset kokonaiskustannukset pienempien kalvojen, kahvojen ja/tai toimilaitteiden ansiosta sekä turvallinen, helppo ja edullinen ylläpito.

Suunniteltu täyttämään asiakkaiden tarkat vaatimukset

Parannettu Unique DV-ST UltraPure -venttiilivalikoima on täysin räätälöitävä, ja se täyttää lähes kaikki aseptisten prosessien vaatimukset. Alfa Lavalin Q-doc-dokumentaatiopaketti takaa täyden osien jäljitettävyyden, sujuvan hyväksyntä- ja validointiprosessin ja pitkäaikaisen huolettoman toiminnan.

Lue lisää Alfa Lavalin parannetusta Unique DV-ST UltraPure -valikoimasta osoitteesta www.alfalaval.com/unique-dv-st-ultrapure/

www.alfalaval .com
 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan