www.engineering-suomi.com
Steerprop News

Steerprop toimittaa atsimuuttipotkureita Ramparts-hinaajiin

UZMAR Shipyards, maineikas turkkilainen telakka, valmistaa huippuluokan hinaajia. UZMAR on nyt valinnut Steerpropin toimittamaan kuusi SP 20 WD -potkurilaitetta kolmeen Robert Allan Ltd.:n suunnittelemaan RAmparts 2300_UZM -hinaajaan, jotka ovat parhaillaan rakenteilla.

Steerprop toimittaa atsimuuttipotkureita Ramparts-hinaajiin

Sopimus kuudesta SP 20 WD -potkurilaitteesta, teholtaan 1 610 kW/yksikkö, allekirjoitettiin huhtikuussa 2021. Hinaajat on määrä toimittaa vuoden 2021 kolmannella neljänneksellä.

”Robert Allanin suunnittelemat RAmparts 2300_UZM -hinaajat, joiden paaluveto on yli 50 tonnia, ovat erittäin tehokkaita ja ketteriä hinaajia, joissa on paljon suorituskykyä kompaktissa paketissa”, kertoo Steerpropin myyntipäällikkö Donato Agostinelli. ”Koska hinaajia käytetään haastavissa oloissa ja ne suorittavat käyttöikänsä aikana monia erilaisia tehtäviä, potkurilaitteiden on toimittava tehokkaasti ja luotettavasti kaikissa tilanteissa. Näistä syistä laitteissa on vakiona myös kunnonvalvontajärjestelmämme.”

Sähköinen ohjaus

Paaluvedon kasvattamiseksi ja hinaajan liikuteltavuuden parantamiseksi potkurilaitteissa on sähköohjaus, joka mahdollistaa pääkoneen tehokkaamman käytön hydrauliseen ohjaukseen verrattuna.

”Z-drive-potkurilaitteiden ketterä sähköinen ohjausjärjestelmä parantaa yleistä suorituskykyä ja pienentää alusten käyttökustannuksia”, Agostinelli sanoo. ”Sähköistä järjestelmää voidaan myös laajentaa akkuyksiköllä, joka parantaa suorituskykyä entisestään ja samalla pienentää järjestelmän ympäristöjalanjälkeä.”

Kestävä ja tarkka sähköohjausjärjestelmä auttaa myös pitämään ohjausnopeuden vakiona, mikä on olennaisen tärkeää herkissä tehtävissä, kuten tankkialuksia saatettaessa.

”Koska ohjaus käyttää virtaa vain aktiivisissa käännöksissä, se on erittäin tehokas”, Agostinelli sanoo. ”Lisäksi sähköohjaus on merkittävästi hiljaisempi kuin hydrauliset ohjausjärjestelmät, ja se tarvitsee vain vähän huoltoa, koska sen rakenne on mekaanisesti yksinkertainen.”

Paluu hinaajamarkkinoille

RAmparts-luokka on maailman suosituin ja laajimmin käytetty hinaajatyyppi, sillä sen erittäin joustava rakenne mahdollistaa erilaiset kokoonpanot ja käyttökohteet.

”Tunnistimme selvän asiakastarpeen ja tiesimme, että voisimme tehdä tarvittavat muutokset perusrakenteeseen, vaikka käytettävissä oleva aika oli hyvin rajallinen”, Agostinelli sanoo. ”Tämä on mahtava tilaisuus tehdä paluu segmenttiin, joka ei ole meille uusi mutta jossa emme ole olleet mukana vähään aikaan.”

www.steerprop.com
 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan