www.engineering-suomi.com
NSK

NSK:n pienet kuularuuvit tarjoavat korkean suorituskyvyn

NSK Linear Motion Controlin uusi suurinopeuksinen, pienikokoinen ja suurta nousua käyttävä kuularuuvisarja tarjoaa käyttäjille useita merkittäviä etuja, kuten lyhyemmän tuotteen valmistusajan, mahdollisuuden pienentää laitteiden kokoa ja pienemmän virrankulutuksen. Tästä hyötyviin sovelluksiin kuuluvat muun muassa puolijohdesirujen asennuslaitteet ja osien kohdistuslaitteet.

Uusien kuularuuvien suorituskykyominaisuudet sekä niiden korkea nousu ja pieni halkaisija tekevät tuotteista optimaalisia puolijohdeteollisuudessa käytettäviin laitteisiin, joissa vaaditaan poikkeuksellisen suurta nopeutta ja sirujen asennustarkkuutta.

NSK on onnistunut vähentämään moottoreiden kuormitusta tekemällä kuularuuvin akselin halkaisijasta mahdollisimman pienen inertian vähentämiseksi ja kasvattamalla samalla nousua ottamalla käyttöön uusia valmistustekniikoita. Lisäksi NSK on yrityksen nopeudeltaan korkean ja melutasoltaan alhaisen ”end deflector”-kuulanpalautusjärjestelmän avulla onnistunut saavuttamaan jopa 5000 rpm:n pyörimisnopeuden.

Nämä korkeatasoiset ominaisuudet ovat ihanteellisia sirujen asennuslaitteille ja muille vastaaville laitteille, jotka vaativat suhteellisen lyhyen liikematkan. Tämä mahdollistaa korkean kiihtyvyyden ja hidastuvuuden sekä yli 1,25 metrin sekuntinopeuden. Tämä nopeus ylittää lineaarimoottoreiden suorituskyvyn ja varmistaa, että valmistusaikaa voidaan helposti lyhentää.

NSK:n Compact-FA-sarjaan kuuluva pienikokoinen ja korkeaa nousua käyttävä kuularuuvi on saatavana lyhyellä toimitusajalla. Sillä voidaan korvata myös pienet ilmasylinterit, sillä se tarjoaa monipisteasemoinnin, joka on sekä nopea että erittäin tarkka. On myös tärkeää, että valikoima on ympäristöystävällinen eikä sisällä vaarallisia aineita. Tämä tukee NSK:n asiakkaiden kestävän kehityksen periaatteita.

Saatavilla on sekä 6 että 8 mm:n akselihalkaisijat sekä luokkansa korkeimmat nousuvaihtoehdot: 8, 10, 12 ja 15 mm. Matalaprofiilinen mutteri, joka pienentää laipan ja mutterin korkeutta jopa 33 % tavanomaisiin kuularuuveihin verrattuna, auttaa pienentämään koneiden kokoa ja vähentää puolestaan virrankulutusta.

Saatavilla olevien vaihtoehtojen joukossa on NSK:n K1-voiteluyksikkö, jonka hartsikomponentista tihkuu hitaasti voiteluöljyä. Tämä takaa pitkäaikaisen huoltovapaan toiminnan.

Katso lisätietoja osoitteesta www.nsk-literature.com/en/compact-fa-ball-screws

NSK:n suurinopeuksisesta, hiljaisesta, pienikokoisesta ja suurta nousua käyttävästä kuularuuvisarjasta hyötyviin sovelluksiin kuuluvat muun muassa puolijohdesirujen asennuslaitteet ja osien kohdistuslaitteet.


NSK:n pienet kuularuuvit tarjoavat korkean suorituskyvyn

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan