www.engineering-suomi.com
EPLAN

(Uudelleen)lanseeraus: uusi EPLAN Data Portal

Eplan Data Portalin uusi versio ilmestyy elokuussa 2014. Se tarjoaa käyttäjille merkittäviä toiminnallisia etuja, joita ovat integroitu 3D-katseluohjelma, uusi valmistajalogojen ruudukkonäkymä, enemmän valmistajia ja päivitetyt osaluettelot. Portaalissa on nyt 470 000 komponenttia ja lisäksi 20 % enemmän laitetietoja.

(Uudelleen)lanseeraus: uusi EPLAN Data Portal
Data Portal.jpg: 470 000 osan tiedot mukaan lukien kaaviomakrot, geometriset mitat ja asiakirjat voidaan tuoda suunnitteluun automaattisesti käyttäen Eplan Data Portalia.

Monheim 28. kesäkuuta 2014: Eplan Data Portalin uusi versio on saatavana elokuussa 2014. Se tarjoaa käyttäjille valtavaa ajan säästöä ja parantaa projektien laatua. Nykyiset 470 000 osan tiedot mukaan lukien kaaviomakrot, geometriset mitat ja asiakirjat voidaan tuoda suunnitteluun automaattisesti. Tämä on yksinkertaisempaa innovatiivisten toimintojen kuten juuri lisätyn 3D-katseluohjelman kautta. Sen avulla käyttäjät voivat katsella ja säätää komponentteja nopeasti ja helposti. On mahdollista valita hiirtä napsauttamalla etu- tai sivunäkymä tai isometrinen näkymä. Vapaiden pyöritys- ja suurennustoimintojen avulla voidaan luoda yksittäisiä yksityiskohtaisia näkymiä erittäin joustavasti. Käyttäjän edut ovat ilmeisiä: kun osa liitetään projektiin, he saavat luotettavaa tukea sen päättämiseen, onko osa sopiva esimerkiksi haluttuun ohjauskaappiin.

Innovatiivinen käyttö palautetoiminnon avulla

Myös Eplan Data Portalin pinta on optimoitu. Mukana olevien 66 valmistajan näyttö on mukautettu Data Portal -sovelluksen suunnitteluun. Valmistajien logojen näyttäminen ruudukossa nopeuttaa navigointia. Myös palautetoimintoa on laajennettu. Käyttäjät voivat vastata valmistajille suoraan sovelluksessa esimerkiksi puuttuvien osien tai virheellisten kuvausten tapauksissa. Näin tietojen laatu kasvaa jatkuvasti. Myös mukana olevat valmistajat hyötyvät tästä, sillä palautetoiminto tarjoaa suoran yhteyden asiakkaisiin. Valmistaja tietää, mitä tarvitaan konkreettisesti ja voi vastata käyttäjän pyyntöihin mahdollisimman hyvin. Portaalin toinen uusi lisäys on parannettu hakutoiminto. Artikkelien tai tyyppinumeroiden hakupyynnöt näytetään suoraan ensimmäisinä hakutuloksissa ja näin oikea komponentti löytyy nopeammin.


66 valmistajaa ja yli 470 000 tietuetta


Eplan Data Portal ei ole vain tehnyt suurta harppausta toiminnallisuutta ajatellen vaan myös valmistajien luetteloiden suhteen. Heinäkuun alun viimeisimmän päivityksen jälkeen portaaliin on lisätty viisi uutta tuoteluetteloa. Lisäksi on laajennettu ja päivitetty kymmentä tuoteluetteloa. Laitteiden määrä on kasvanut yli 20 %, mikä tarkoittaa, että nyt niitä on tarjolla yli 470 000. Portaalissa on nyt tunnettuja valmistajia kuten Finder lähes 700 tietueella. Toinen uusi lisäys on ifm electronic, joka tukee asiakkaitaan lähes 500 tietueella antureiden ja arviointijärjestelmien alalla. Vega-konfiguraattorin lisäys on myös erittäin kiinnostavaa.  Näin käyttäjällä ei ole käytössään vain Vega Grieshaber KG:n prosessin mittaustekniikan vakiokomponentteja vaan myös mahdollisuus valita ja konfiguroida erikseen komponentteja projektin vaatimusten mukaisesti. 

(Uudelleen)lanseeraus: uusi EPLAN Data Portal
 
3D Viewer.jpg: 3D-katseluohjelma mahdollistaa useita erilaisia näkymiä kuten etu-, sivu- tai isometrinen näyttö hiiren napsautuksella.

Päivitetyt ja laajennetut tiedot

Jo Data Portalissa olevat valmistajat ovat myös muuttaneet tai laajentaneet tuotevalikoimaansa. Esimerkiksi Siemens on lisännyt yli 2 100 tietuetta 3VA-sarjasta. Kaupallisten tietojen, asiakirjojen ja Eplanin kytkinsymbolien lisäksi nyt on saatavana myös 3D-tietoja mukaan lukien tuotantotiedot. SMC Pneumatic päivitti ja laajensi tuotevalikoimansa tietoja. EPLAN Fluid -käyttäjillä on nyt paljon sylintereitä, venttiilejä ja putkia käytössään sillä nyt on yli 15 000 tietuetta, joista valita. ABB, General Electric, Icotek, Helukabel, Numatics, Rockwell Automation, Sick ja Wieland ovat myös päivittäneet Eplan Data Portalin tuotevalikoimiansa.

Lopuksi:

Käyttäjät hyötyvät jatkuvasti kasvavasta laitetietojen määrästä yhdessä innovatiivisen tehokasta suunnittelua tukevan teknologian kanssa.

Lisätietoja: www.eplan.de/edp

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan