www.engineering-suomi.com
EPLAN

Tiedonvaihtoa ja luettelo-osien synkronointia

Teamcenter-rajapinnan laajennus Eplanin ja Teamcenterin välinen kehittynyt rajapinta on otettu käyttöön. Rajapinnan avulla voidaan synkronisoida kaksisuuntaisesti E-CAD- ja PLM-osakirjastojen luettelo-osia. Synkronoinnit voidaan asettaa suoritettaviksi joko säännöllisesti tai pyydettäessä. Uuteen integraatioon kuuluu toimintoja osatietojen luomiseen ja päivittämiseen ja se tukee uusimpia Teamcenter-versioita.

Tiedonvaihtoa ja luettelo-osien synkronointia
Eplan Teamcenter.jpg: Tietojen vastaavuus eri aloilla: Eplan-projektit voidaan sisällyttää helposti Teamcenteriin.

Monheim, 10. syyskuuta 2014 - Laajennettu rajapinta Eplan- ja Teamcenter®-ohjelmistojen välillä tarjoaa lisää toimintoja, kuten luettelo-osien synkronoinnin ja laajennetun tuen Teamcenter-versioille. Tämä mahdollistaa sen, että Eplan-osien tietokanta ja Teamcenter-tiedot voidaan sulauttaa yhteen. Vuosi sitten julkaistu integroitu toiminnallisuus on otettu hyvin vastaan ja käyttäjät ovat odottaneet innokkaina sähkötekniikan rajapintaa Eplan- ja Teamcenter-ohjelmistojen välillä. Eplan Platformin projektitietoja voidaan nyt työstää suoraan Teamcenterissä, joka on maailman käytetyin tuotteen elinkaaren hallinnan (PLM) ohjelmisto. Teamcenterin integraatiomoduuli upottaa saumattomasti Eplan Platformin ratkaisut PLM-ympäristöön. Sähkötekniikasta on näin tullut digitaalisen tuotteen mallin komponentti. E-CAD-tiedot kuten yhteysluettelot, materiaalilaskut ja Eplan-raportit täydentävät tuotteen suunnittelua.

Luo, tallenna ja tarkista osaluetteloita

Käyttöliittymä kattaa olennaiset suunnittelutiedonhallinnan vaatimukset. Näihin kuuluu Eplanin rakennustietojen hallinta, tietojen avaus, tallennus ja tarkistus, hyväksyntä- ja muutosprosessien tuki, Eplan-arviointien luominen ja päivitys, projektiominaisuuksien kaksisuuntainen synkronointi, Teamcenterin nimitys- ja numerointisääntöjen käyttöönotto, Eplanin materiaalilaskujen luominen, tallentaminen ja tarkastus Teamcenter-ympäristössä sekä Eplan-käyttäjien ja määrärahojen lupien todentaminen Teamcenter-ympäristössä. Teamcenter-toiminnallisuuden sisällyttäminen Eplan-käyttöliittymään tarkoittaa, että käyttäjät voivat helposti käyttää Teamcenteriä tutusta työympäristöstään. Teamcenterin Eplan-integrointi tukee Eplanin versioita 2.2-2.3 ja pian 2.4 sekä Teamcenterin versioita 9.1 ja 10.1.

Huomio: Teamcenter on Siemens Product Lifecycle Management Software Inc.:in tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkki tai rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit, rekisteröidyt tavaramerkit tai palvelumerkit kuuluvat omistajilleen.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan