www.engineering-suomi.com
Steute

Venttiilin ja läpän seuranta

Äärimmäisten olosuhteiden asentokytkin analogisella tuloyhteydellä

Venttiilin ja läpän seuranta
Tuotekuva: HS 98

Auki vai kiinni? Asentokytkimet seuraavat läppien ja venttiilien asentoa ja sitä, onko alueella työkaluja ja työkappaleita. Näitä universaaleja kytkinlaitteita voidaan käyttää myös äärimmäisissä olosuhteissa.

steute kehitti äärimmäisiin sovelluksiin uuden asentokytkimen, joka ei toimi perinteisellä ON/OFF-tekniikalla vaan lähettää analogisen signaalin, joka vastaa toimilaitteen tai männän tarkkaa sijaintia. Integroitu Hall-anturi tallentaa sijainnin, joka variantista riippuen luo lähtösignaalin yhdellä kolmesta standardista 0 ... 20 mA, 4 ... 20 mA tai 0 ... 10 V.

Tämä uusi laite kuuluu kokeiltujen ja testattujen Extreme -asentokytkinten 98 -sarjaan, joiden ominaisuuksia ovat muun muassa vankka ja suolavettä kestävä metallikuori, korkeat suojaluokat ja standardit mitat DIN EN 50041 -standardin mukaisesti. Eri toimilaitteita voidaan asettaa 4 x 90° asentoihin, mikä mahdollistaa analogisen asentokytkimen monipuolisen integration ympäröivään rakennukseen. Se voidaan myös ohjelmoida yksilöllisesti tehtaalla ja näin se on täydellisesti sovitettavissa kuhunkin sovellukseen.

Eräs HS 98:n ensimmäisistä sovelluksista on venttiilien ja läppien asentovalvonta rahti- ja risteilyaluksissa. Laivanrakentaja etsi monipuolista kytkinlaitetta, joka ei vain tarkkailisi venttiilien ja tuuletusluukkujen avoin- tai kiinniasentoa äärimmäisissä olosuhteissa, mutta jotka myös näyttäisivät näiden venttiilien ja läppien täsmällisen asennon. Uusi analoginen asentokytkin vastaa tähän haasteeseen ja se on sopiva myös muihin sovelluksiin kuten koneenrakennukseen. Parhaillaan kehitteillä oleva Ex-variantti tarjoaa myös uusia mahdollisuuksia.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan