www.engineering-suomi.com
Parker News

Parkerin uusi kierreprofiilinen PTFE-letku ohittaa muiden letkutyyppien rajoitukset

Teollisuuskoneet, kuljetus ja maastokäyttöiset liikkuvat koneet ovat vaativia sovelluksia, joita 2030T-V70CON hyödyttää.

Parkerin uusi kierreprofiilinen PTFE-letku ohittaa muiden letkutyyppien rajoitukset

Parker Hannifin, maailman johtava hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automaatiotekniikan tuotteiden ja järjestelmien valmistaja, lanseeraa 2030T-V70CON:n, kierreprofiilisen PTFE-letkun, jonka on kehittänyt Polymer Hose Division Europe. Tämä uusi kehittynyt tuote sopii ihanteellisesti monenlaisiin sovelluksiin, joihin liittyy vaativia olosuhteita, kuten aggressiivisia aineita, korkea paine, mekaanista rasitusta, korkea lämpötila, korroosiota tai UV-säteilyä. Muiden letkutyyppien rajat tulevat vastaan, ja ne vikaantuvat usein kohdatessaan tällaisia haasteita.

Parkerin uusi PTFE-tyyppinen letku tarjoaa useita hyötyjä, sillä siinä yhdistyvät kehittynyt suunnittelu ja optimoidut materiaalit. Tuloksena saatu letkuratkaisu soveltuu kaikista haastavimpiin käyttökohteisiin, kuten teollisuuskoneet, mukaan lukien ruiskuvalukoneet ja rengaspuristimet, sekä kuljetus, maastokäyttöiset liikkuvat koneet, moottorit ja nesteiden siirto- ja käsittelyjärjestelmät.

Täysin vaatimukset täyttävä 2030T-V70CON-letku sietää lämpötiloja välillä -70…+230 °C, joten se soveltuu laajaan valikoimaan äärimmäisiä käyttökohteita. Lisäksi uusi kierreprofiilinen PTFE-letku tarjoaa erinomaisen kemiallisen vastuksen, joten se sopii laajalti vaativiin käyttökohteisiin, joissa on aggressiivisia aineita.


Parkerin uusi kierreprofiilinen PTFE-letku ohittaa muiden letkutyyppien rajoitukset

Näiden kaikkien ominaisuuksien ansiosta Parkerin 2030T-V70CON tarjoaa luotettavan suorituskyvyn laajalti erilaisten aineiden kanssa käytettynä. Uusi kierreprofiilinen PTFE-letku sopiikin käytettäväksi kemikaalien, kaasujen, hydrauliöljyjen, veden, ilman ja höyryn kanssa.

Muita hyötyjä ovat ruostumattomasta teräksestä valmistettu punos (luokka 304) sekä vahvistettu materiaali, joiden ansiosta märissä ja kosteissa ympäristöissä ei esiinny korroosiota. Lisäksi letkun pieni taivutussäde helpottaa asennusta ja tekee siitä ihanteellisen käytettäväksi ahtaissa paikoissa ilman kiertymiä.

Lopuksi mainittakoon letkun koko holkin pituudelle puristettu yksiosainen liitin, joka mahdollistaa helpon ja turvallisen kokoonpanoprosessin.

2030T-V70CON, Parkerin Polymer Hose Division Europen uusi kierreprofiilinen PTFE-letku, on saatavilla kahdeksalla eri sisähalkaisijalla välillä 6 mm (0,25 tuumaa) ja 32,5 mm (1,25 tuumaa).

Katso lisätietoja osoitteesta https://ph.parker.com/fi/fi/convoluted-ptfe-hose-2030t-v70con

www.parker.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan