www.engineering-suomi.com
Parker News

Parker High Pressure Connectors Europe julkistaa uuden optimoidun FEM-pikaliitinsarjan

Parker Hannifin, maailman johtava hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automaatioteknologian tuotteiden ja järjestelmien valmistaja, julkisti tänään uuden optimoidun FEM-pikaliitinsarjan. Sarja tarjoaa korkeamman, jopa 350 barin, käyttöpaineen sekä alhaisemman painehäviön, mikä parantaa virtausominaisuuksia.

Parker High Pressure Connectors Europe julkistaa uuden optimoidun FEM-pikaliitinsarjan

Uudistetuilla ja päivitetyillä FEM- ja FEC-sarjoilla on ISO 16028 -standardin mukaiset profiilit, ja ne ylittävät ISO 16028 -standardin tekniset vaatimukset. Ne ovat yhteensopivia muiden saman standardin mukaisten sarjojen kanssa. Liittimissä on vuotamaton irrotus ja minimaalinen öljyhävikki irrotuksen aikana, ja ne on myös helppo puhdistaa niiden tasapintaisten venttiilien/runkojen ansiosta.

Uuden venttiilimuotoilun ansiosta liittimissä on pienin painehäviö ja niiden kustannustehokkuus on mahdollisimman korkea.

FEM-tulpat ovat saatavana paineenpoistimella varustettuna, minkä vuoksi liittimet voidaan kytkeä kertyneestä paineesta tai jäännöspaineesta huolimatta ongelmitta. Pienoisventtiili poistaa paineen automaattisesti liittämisvaiheessa.

Uusi FEM-sarja kestää värähtelyä ja mekaanista rasitusta erittäin hyvin. Liittäminen ja irrotus on nopeaa ja turvallista käytettäessä niin liikkuvan kaluston hydrauliikan, kuljetuksen kuin rakennuksen toimialalla. Lukitusholkki on vakiovaruste, jolla vältetään vahingossa irrotukset.

Katso lisätietoja tuotteesta täältä: https://ph.parker.com/fi/en/series-fem-if-quick-coupling

www.parker.com
 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan