www.engineering-suomi.com
voice INTER connect

Ääniohjaus teollisuussovelluksiin: paikallisella kielellä, helppo integroida ja ilman Internet-yhteyttä

Ääniohjaus kukoistaa: Alexa, Siri ja muut näyttävät, mikä kaikki on mahdollista. Myös teollisuussovellukset hyötyvät tästä teknologiasta, esimerkkinä kompleksisten prosessien automatisoinnissa käytettävien laitteiden ja järjestelmien tai lääketieteellisten laitteiden intuitiivinen ohjaaminen ilman käsien käyttöä. Tällaisissa sovelluksissa voidaan käyttää voice INTER connect -yrityksen sulautettua ääniohjausratkaisua vicCONTROL, joka on saatavana 30 kielellä, mukaan lukien skandinaaviset ja Benelux-kielet. Tämä on helppo integroida, se on käyttäjäystävällinen ja täyttää mitä korkeimmat turvallisuutta ja yksityisyyden suojaa koskevat vaatimukset. Äänen käsittely suoritetaan täysin paikallisesti eikä siihen tarvita Internet-yhteyttä.

Ääniohjaus teollisuussovelluksiin: paikallisella kielellä, helppo integroida ja ilman Internet-yhteyttä
vicCONTROL go on pieni laitteistomoduuli, jonka koko on vain 3 x 6 cm. Laitteen avulla ääniohjaus voidaan integroida laitteisiin ja järjestelmiin nopeasti ja helposti. © voice INTER connect

vicCONTROL-ratkaisun taustalla on yli 20 vuoden kokemus kommunikaatiossa, äänisignaalin käsittelyssä ja ääniohjauksessa. Ratkaisu on saatavana joko ohjelmistopakettina (vicCONTROL industrial), joka voidaan asentaa moniin ARM- tai X86-pohjaisiin sulautettuihin järjestelmiin, tai sarjana, joka sisältää sekä laitteiston että ohjelmiston. Ratkaisu tukee kaikkia tarvittavia toimintoja alkaen herätyssanalla aktivoinnista äänikäskyjen tunnistukseen. Ratkaisu perustuu NLU-tekniikkaan (Natural Language Understanding) ja ohjaa kaikkia kohdesovelluksen toimintoja MQTT-protokollan kautta. Reaaliaikainen toiminta, AI-pohjainen semanttinen analyysi ja sofistikoituneet säteenmuodostus- ja vastamelualgoritmit takaavat mahdollisimman helpon käytettävyyden ja optimaalisen äänenlaadun. Lisäksi vicCONTROL industrial voi generoida äänivastauksia käyttämällä kysymyksiä tai äänenmuodostusta tekstistä puheeksi.


Ääniohjaus teollisuussovelluksiin: paikallisella kielellä, helppo integroida ja ilman Internet-yhteyttä
Kattava ratkaisu, yksinkertainen käyttöönotto: vicCONTROL tarjoaa kaikki tarvittavat toiminnot alkaen herätyssanalla aktivoinnista äänikäskyjen tunnistukseen. Ratkaisu perustuu NLU-tekniikkaan (Natural Language Understanding) ja se ohjaa kaikkia kohdesovelluksen toimintoja MQTT-protokollan kautta yli 30 kansallisella kielellä, helposti ohjelmoitavissa web GUI:n kautta. © voice INTER connect

Paikallisen ääniohjauksen nopea ja helppo integrointi
Räätälöityjen vicCONTROL industrial -äänisovellusten luominen on nopeaa ja helppoa vicSDC-kehitysympäristön avulla. GUI-pohjaisella verkkotyökalulla voidaan luoda ja kääntää äänidialogeja kaikille käyttöjärjestelmille. Käytettävissä on yli 30 kansallista kieltä, mukaan lukien norja (Bokmål), ruotsi, suomi ja tanska samoin kuin Benelux-maiden kielet. Puheentunnistimen kattavat parametrisointifunktiot ja avoin järjestelmäarkkitehtuuri takaavat, että ratkaisu voidaan adaptoida optimaalisella tavalla yksilöllisten vaatimusten mukaan. Monipuolisten säteenmuodostusteknologioiden ansiosta ääniohjaus toimii myös meluisissa ympäristöissä.

Erittäin korkea turvallisuus ja yksityisyyden suoja
Kun yksityisillä tileillä luodaan äänidialogeja, niitä isännöidään voice INTER connect -yrityksen palvelimella Saksassa. Kyseinen palvelin täyttää mitä korkeimmat turvallisuutta ja yksityisyyden suojaa koskevat vaatimukset. Valmiit äänisovellukset toteutetaan sen jälkeen kohdelaitteistossa. Tällöin ne toimivat itsenäisesti ja niitä voidaan suorittaa paikallisesti ilman Internet-yhteyttä. Arkaluontoiset tiedot ja äänidatasyöte pysyvät ääniohjatussa laitteessa, samoin käyttökertojen määrä jne.

vicCONTROL go - plug-and-play-ääniohjaus
vicCONTROL industrial -ohjelmaratkaisun lisäksi voice INTER connect tarjoaa myös DSP-pohjaisen laitteistomoduulin, joka tarjoaa ääniohjauksen mihin tahansa tuotteeseen. vicCONTROL go -kortin koko on vain 3 x 6 cm ja sitä voidaan käyttää ohjaamaan laitteita ja järjestelmiä sarjaliitännän tai GPIO-linjojen kautta, ilman että se vaatisi lisäpanostusta kehitystyöhön. Pienikokoinen laitteistomoduuli voidaan ottaa käyttöön nopeasti ja helposti käyttäen PC-pohjaista työkalua, joka ei sekään vaadi Internet-yhteyttä. vicCONTROL go on saatavana samoilla 30 kansallisella kielellä kuin vicCONTROL industrial. Toisin kuin teollisuusversiota, moduulia voidaan kuitenkin käyttää vain sellaisien ääniohjauskäskyjen kanssa, joissa ei ole enempää kuin yksi ainoa parametri. Laite tarjoaa lisäksi kuitenkin ohjattavat GPIO-linjat, jolloin ääniohjaukseen voidaan yhdistää antureita ja aktuaattoreita.

Valtava määrä mahdollisia teollisuus- ja kuluttajasovelluksia
vicCONTROL tarjoaa käytännöllisesti katsoen rajattoman määrän mahdollisia sovelluksia – sitä voidaan käyttää käytännöllisenä ohjausvaihtoehtona kodinkoneille, teollisuusjärjestelmille sellaisissa paikoissa, joissa käsineet ja työprosessit tekevät ohjaamisesta hankalaa, sekä lääketieteellisellä sovellusalalla, jossa tärkeitä tapahtumia voidaan dokumentoida ja aktivoida toimintoja äänen avulla irrottamatta käsiä ja katsetta itse toiminnasta.

Tuki alkukonseptista sarjatuotantoon
voice INTER connect tukee asiakkaita ääniohjausratkaisun alustavasta konseptoinnista integrointiin ja äänidialogien kehitykseen, laitteistokomponenttien valintaan sekä sarjatuotannon aloittamiseen. voice INTER connect -yrityksellä on yli 20 vuoden kokemus lukuisista onnistuneista projekteista sellaisilla toimialoilla kuten autoteollisuus, automaatio ja lääketieteellinen teknologia. Yritys on myös tehnyt yhteistyötä sulautettujen järjestelmien ja teollisuustietokoneiden tunnettujen kansainvälisten valmistajien kanssa.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan