www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Koe hybridiautomaatio: Pepperl+Fuchs liittää SPS 2021 -ammattimessujen esittelyihinsä myös "Digital Expon"

Kun todellisen ja digitaalisen maailman rajat hämärtyvät, syntyy tilaa uusille ideoille ja hybridikonsepteille: Tämän aiheen rohkaisemana Pepperl+Fuchsin automaatioasiantuntijat yhdistävät nyt ensimmäistä kertaa esittelynsä SPS-messuilla Nürnbergissä (23.–25.11.2021; halli 7A, esittelypiste 330) ja yrityksen maksuttoman digitaalisen "Digital Expo" -näyttelyn (15.–26.11.2021). Hankkeen tavoitteena on muodostaa analogisen ja digitaalisen viestinnän välisiä etuja esittelevä vuorovaikutus. Sen mottona on "Tulevaisuuden automaatio" ja se muuttaa molemmat tapahtumat messuvieraiden kannalta katsottuna yhdeksi kokonaisvaltaiseksi hybridikokemukseksi.

Koe hybridiautomaatio: Pepperl+Fuchs liittää SPS 2021 -ammattimessujen esittelyihinsä myös Digital Expon

Henkilökohtainen vuoropuhelu messuilla, lisämateriaali 3D-ympäristössä
Edellä mainittujen tavoitteiden saavuttamiseksi yritys käyttää virtuaalista ja selainpohjaista Digital Expo -3D-ympäristöä, jossa se tarjoaa uusia ja yksityiskohtaisia tuote-esittelyjä sekä esittelee ratkaisuja tehdas- ja prosessiautomaatioon. Samaan aikaan nämä 3D-mallit esitellään Nürnbergin SPS-messuilla digitaalisiin "kosketuspöytiin" mukautetussa muodossa ja niitä täydennetään valituilla klassisilla messuesityksillä. Vierailijat voivat keskustella digitaalisesta näyttelystä suoraan Pepperl+Fuchsin asiantuntijoiden kanssa. SPS-messuilla vierailun jälkeen he voivat halutessaan tutustua siellä näkemiinsä tuotteisiin uudelleen virtuaalisessa Digital Expossa. Digital Expo tarjoaa myös muuta digitaalista sisältöä, kuten esitteitä ja 3D-animaatioita. Lisäksi SPS-messujen live-esitykset striimataan eksklusiivisesti Digital Expo -palveluun.

Automaatioteknologian tulevaisuus
Molemmissa tapahtumissa Pepperl+Fuchs käsittelee kolmea automaatioteknologian painopistealuetta. Kaikki sisältö on saatavilla sekä saksaksi että englanniksi:

• E-Mobility – Uusia ratkaisuja uusiin tuotantoprosesseihin

• Toiminnallinen turvallisuus – Poikkeuksellisista tuotteista räätälöityihin turvallisuuskonsepteihin

• Teollisuusviestintä – Digitoidut prosessit räjähdysvaarallisissa tiloissa

Pepperl+Fuchsin Digital Expo -messuille voi nyt rekisteröityä ilmaiseksi osoitteessa www.pepperl-fuchs.com/expo-2021-pr. Tämä kertarekisteröityminen tarjoaa käyttäjille pääsyn myös kaikkeen kahden edellisen Pepperl+Fuchs-digitaalimessun sisältöön. Ilmaiset liput SPS 2021 -messuille ovat saatavana osoitteesta: www.pepperl-fuchs.com/sps-ticket


  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
Yksi alusta lukuisiin tehtäviin
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
Kestävä, kompakti, turvallinen

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan