www.engineering-suomi.com
Parker News

Parker Hannifin esittelee vety-yhteensopivat Parker-tuotteet maastokoneisiin ja raskaaseen kuljetukseen Hydrogen Online Workshop ‑verkkotapahtumassa

Parker Hannifin, maailman johtava hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automaatioteknologian tuotteiden ja järjestelmien valmistaja, esittelee laajan valikoiman vetyratkaisuja Hydrogen Online Workshop 2022 ‑verkkotapahtumassa 3. maaliskuuta 2022. Tapahtumassa käsitellään myös uusimpia, päästöjä vähentäviä vetyteknologioita maastokoneisiin ja raskaaseen kuljetukseen.

Parker Hannifin esittelee vety-yhteensopivat Parker-tuotteet maastokoneisiin ja raskaaseen kuljetukseen Hydrogen Online Workshop ‑verkkotapahtumassa
#how2022: 3. maaliskuuta 2022, alkaen klo 0.00 CET

Interaktiivinen Hydrogen Online Workshop ‑verkkotapahtuma kestää vuorokauden, ja siihen osallistuu vetyalan parhaita asiantuntijoita ja keskeisiä tekijöitä ympäri maailmaa. Tämä ainutlaatuinen virtuaalitapaaminen kokoaa yhteen yli 15 000 vetyammattilaista, yli sata kansainvälisen tason asiantuntijaa ja yli 150 näytteilleasettajaa.

Jos haluat tietää, miten uusimmat vetysovellukset vähentävät päästöjä ja parantavat tehokkuutta, tai haluat tarttua kasvumahdollisuuksiin näillä tai muilla sektoreilla, osallistu kanssamme tähän tapahtumaan. Parkerin vetyvalikoima sisältää venttiileitä, suodattimia, lohkoja, korkeapaineletkuja, liittimiä, tiivisteitä ja O-renkaita sekä nesteenohjaus- ja lämpöeristysratkaisuja. Selvitä, miten nämä vety-yhteensopivat tuotteet voivat hyödyttää omaa liiketoimintaasi.

Tämän lisäksi Parker isännöi omista vety- ja materiaaliasiantuntijoistaan Clara M. Moyano, Fabian Brücker ja Robert Airey koostuvaa ryhmää, joka keskustelee komponenttien ja materiaalien valinnasta vetysovelluksiin sekä tarkastelee vetykomponenttien materiaalitiedettä.

Clara Moyano, Innovation Engineer – Material Science, Parker Hannifin Instrumentation Products Division Eurooppa, sanoo: ”Hydrogen Councilin jäsenenä Parker on sitoutunut edistämään siirtymistä kohti puhtaita energialähteitä ja luomaan parempaa ja joustavampaa tulevaisuutta.”

Lue lisää: https://prker.co/35TpHxO

www.parker.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan