www.engineering-suomi.com
EPLAN

Eplan Experience

SPS IPC Drives -messuilla esitellään Eplan Experience, Eplanin uusi osaamiseen perustuva kansainvälinen ohjelma, jonka tavoitteena on optimoida suunnittelun tehokkuus. Suunnittelutoimien tehostaminen tuo erityisiä ja selkeitä kilpailuetuja, kuten strategisen innovaation hallinta tehokkaan IT-ympäristön kautta, lyhyemmät markkinoille viennin ajat, optimaalinen resurssien hallinta ja parempi kansainvälinen kilpailukyky.

Eplan Experience
Eplan Experience.jpg: ”Yhdyskäytäväsi suurempaan tehokkuuteen” - Eplan esittelee SPS IPC Drives -messuilla Saksassa uuden tietopohjaisen ohjelman suunnittelun tehokkuuden optimoimiseksi

Nürnberg/Monheim, 25. marraskuuta 2014 - Eplan Experience sopii kaikille olemassa oleville tai uusille asiakkaille kaikilla Eplanin toimialoilla. Sitä voidaan soveltaa kaikkiin yrityksiin, toimialoihin ja toimipaikkoihin ja se voidaan toteuttaa ja räätälöidä erityisvaatimusten mukaisesti. Eplan Experience perustuu vahvasti Eplanin eri alojen maailmanlaajuisten asiakkaiden palautteeseen. ”Eplan Experience auttaa asiakkaitamme vastaamaan nopeasti kehittyvän nykymaailman lukuisiin säätötekniikan haasteisiin, kuten kasvava monimutkaisuus, big data ja uudenlaiset yhteydet”, kertoo tuotehallintapäällikkö Thomas Michels. Kaikilla näillä ja muilla haasteilla on yksi yhteinen nimittäjä: tehokkuuden parantaminen. Eplan Experiencen tavoite on juuri tämä. ”Autamme yrityksiä tekemään enemmän samoilla tai vähemmillä resursseilla, nopeutamme tuotekehitystä ja vapautamme tuotekehitysresursseja muihin lisäarvoa tuottaviin toimintoihin”, lisää Michels.

Erittäin modulaarinen

Eplan Experience on täysin integroitu olemassa olevaan Eplan Platformiin. Erittäin modulaarisena se koostuu kahdeksasta toiminta-alueesta. Yritys haluaa optimoida ja tehostaa näitä alueita:

IT-infrastruktuuri integroi asiakkaan Eplan-ohjelmiston IT-infrastruktuuriin, jotta varmistetaan sen tehokkuus. Näin saavutetaan ongelmaton ja selkeä asennus- ja päivitysprosessi.

Alustan asetusten avulla asiakas voi suorittaa sovelluskohtaisen ohjelmakokoonpanon ihanteellista työskentely-ympäristöä varten. Se auttaa määrittelemään ja toteuttamaan alustan asetukset mahdollisimman optimaalisesti.

Koodit ja standardit tarjoavat ohjeita asetuksiin sekä laitteen ja mastertietojen käyttöön. Niiden avulla yritykset voivat noudattaa kaikkia välttämättömiä maailmanlaajuisia dokumentointi- ja tuotantostandardeja. Näihin kuuluu uusi IEC 81346 -standardi.

Tuotteen rakenne tarjoaa selkeän menetelmän koneiden ja järjestelmien rakenteen luomiseen. Tuotteen ja tekniikan rakenteen ja nimeämisen kautta luodaan perusta automaatiomenetelmille ja monialaiselle yhteistyölle.

Suunnittelumenetelmät - Tehokkaimpien suunnittelumenetelmien valinta ja käyttöönotto on avain tehokkaaseen suunnitteluun. Eplanin asiantuntijoiden kanssa työskennellen asiakkaat pystyvät analysoimaan, arvioimaan, määrittelemään ja toteuttamaan itse valitsemiaan suunnittelumenetelmiä, vähentämään suunnitteluun käytettäviä voimavaroja ja lyhentämään projektien suunnitteluaikaa.

Työnkulku arvioi ja automatisoi suunnitteluprosesseja askel askeleelta käyttäen komentosarjoja tekevää ohjelmointirajapintaa tai erityistä ylimääräistä kehitystä. Näin vähennetään virheitä, datatekniikka integroidaan prosesseihin ja varmistetaan suunnittelun johdonmukaisuus.

Prosessin integrointi integroi työnkulkuja osaksi asiakkaan prosesseja. Tämä saavutetaan hyödyntämällä lisäpotentiaalia ja rakennusprosessiin liittyviä prosesseja (PDM/ERP).

Projektinhallinnassa Eplan Experience tarjoaa standardoituihin prosesseihin perustuvan projektisuunnitelman, jotta tuottavuus saavutetaan mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Alkuperäinen painopiste

Eplan Experience -ohjelman marraskuun 2014 lanseerauksen alkuperäinen painopiste on kahdella toiminta-alueella, koodit ja standardit sekä suunnittelumenetelmät. ”Eräs suunnitteluyritysten tärkeimmistä painopisteistä on noudattaa uutta IEC 81346 -standardia suunnitteluympäristössä”, selittää Michels. ”IEC 81346 on perustana tuotteiden, koneiden ja laitosten jäsentämiselle, se kattaa mahdollisimman monta alaa ja sen terminologia on johdonmukaista. Siksi tarjoamme käytännön koulutusseminaareja alueista koodit ja standardit sekä suunnittelumenetelmät. Näin autamme yrityksiä saavuttamaan sujuvan IEC 81346 - standardin noudattamisen.”

Eplan Experience

Thomas Michels.jpg: ”Eplan Experience auttaa asiakkaitamme vastaamaan nopeasti kehittyvän nykymaailman lukuisiin säätötekniikan haasteisiin, kuten kasvava monimutkaisuus, big data ja uudenlaiset yhteydet”, kertoo tuotehallintapäällikkö Thomas Michels.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan