www.engineering-suomi.com
EPLAN

EEC: Eplan Engineering Configuration

Eplan Engineering Centerin nimi muuttuu muotoon Eplan Engineering Configuration version 2.4 myötä ja nimenvaihdos osoittaa, että konfiguraatio on Eplanin mekatronisten teknisten ratkaisujen ydintoiminto. SPS IPC -asemien lanseerauksen myötä käyttöön tulee uusia toimintoja ja versionumero on nyt sama kuin Eplan Platformilla.

EEC: Eplan Engineering Configuration
EEC One.jpg: Uudessa EEC One versiossa 2.4 on monikäyttöiset työkalupalkit ja yhdistetty makrojen valinta.

Monheim 18. marraskuuta 2014 - Mekatroninen konfiguraatio on yksi Eplan Engineering Centerin palvelutarjonnan keskeisistä alueista. Tuote nimetään uudelleen SPS IPC Drives -tapahtuman alussa Eplan Engineering Configurationiksi. Lyhenne EEC säilyy samana ja tuotteen nimi heijastaa ydintoimintona konfiguraatiota. Monen vuoden ajan Eplan on tarjonnut integroituja mekatronisia konfiguraatioratkaisuja EEC:n kautta, jota voidaan käyttää komponenttien, koneiden ja jopa monimutkaisten asennusprojektien määrittämiseen. EEC-tuotteen uudelleennimeäminen päätettiin tehdä asiakkaille tarjottavien etujen perusteella:

• Eplan esittelee ”Tehokkaan suunnittelun” - konfiguroinnin kautta tehtävä standardointi ja modularisointi ovat ratkaiseva askel tätä tavoitetta kohden.

• Konfiguraation johdonmukaisuus kaikilla suunnittelualueilla mekaniikka, sähkö ja ohjelmistot mukaan lukien mahdollistaa tulevaisuuteen suuntautuvat mekatroniikan konfiguraatiot.

Yhdessä nimenmuutoksen kanssa EEC:n versionumero synkronoidaan Eplan Platformin kanssa. Se julkaistaan SPS IPC Drives -tapahtumassa versiona 2.4. Käyttäjät, jotka haluavat käyttää EEC:tä tuottaakseen kaavioita ja 3D-kokoonpanoulkoasuja alustajärjestelmien kautta, hyötyvät yhtenäisistä versioista. On myös yksinkertaistettu kirjaamista alustajärjestelmiin, erityisesti Eplan Electric P8 ja Eplan Pro Panel.

Kokoonpanoratkaisun uusi versio perustuu luonnollisesti hyväksi koetulle tekniikalle. Käyttäjät hyötyvät siitä, että he voivat jatkaa aikaisempien EEC-versioiden mallien käyttöä. EEC-version 2.4 kanssa julkaistaan myös joukko uusia yritysten aikaa säästäviä toimintoja: johdonmukaisesti optimoidun SAP-integraation lisäksi uusi EEC-versio tarjoaa myös standardin työpalvelimen, joka mahdollistaa EEC:n asiakaskohtaisten IT-työnkulkujen integroinnin tehokkaasti olemassa oleviin IT-maisemiin. Osana tätä yhdenmukaistamisprosessia nimentään uudelleen myös EEC One, joka on Excel-tekniikkaan perustuva standardoinnin ja automaation johdantojärjestelmä. Tekniikan automaatio on silti ensisijaisen tärkeää. Eräs uuden version parhaista ominaisuuksista on suora kytkentä Eplan Pro Paneliin, joka on kotelosuunnittelun 3D-järjestelmä.

EEC: Eplan Engineering Configuration

Logos EEC.jpg: Eplan Engineering Centerin nimi muutetaan muotoon Eplan Engineering Configuration ja uusi nimi otetaan käyttöön version 2.4 myötä.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan