www.engineering-suomi.com
Steute

Uutta vapautta laitteiden ja laitosten käyttämiseen

Langaton käsiohjain tarjoaa ergonomista mukavuutta ja joustavuutta

Uutta vapautta laitteiden ja laitosten käyttämiseen
Tuotteen kuva

Jos käyttäjä ei mene kytkimen luo, kytkimen pitää mennä käyttäjän luokse. Tämän periaatteen mukaisesti steute kehitti langattoman RF HB-4CH -käsiohjaimen, joka esitetään ensimmäistä kertaa SPS IPC Drives -tapahtumassa. Idea tämän teollisuuskäyttöön sopivan käsiohjaimen kehittämiseen saatiin steuten tulosyksiköstä Meditec, joka tarjoaa korkealaatuisia lääkinnällisten laitteiden ohjaimia.

RF HB-4CH-laitteessa on neljä painiketta, jotka voidaan määrittää halutuille toiminnoille erittäin vähäisellä parametrien säätämisellä vastaanottimen puolelta. Kotelo on mukava ja erittäin kevyt käsitellä ja siinä on tehokkaat litiumakut, jotka tarjoavat vaadittavan virran noin 800 000 kytkentäsykliin ilman vaihtamista.

Käsiohjain viestii vastaanottimen kanssa langattoman sWave-tekniikan (SW 868/ SW 915) avulla. Erittäin lyhyet kytkentätaajuudet ovat mahdollisia (noin 12 000 telegrammia toistoa per tunti). Käyttöalue on 400 m ulkona ja noin 50 m rakennusten sisällä. steute kehitti tämän langattoman tekniikan erityisesti teollisiin sovelluksiin ja se mahdollistaa häiriöttömän ja luotettavan signaalin siirron ja useiden käsiohjainten samanaikaisen käytön samalla langattomalla alueella.

RF HB-4CH -laitteensa avulla steute pystyy avaamaan täysin uusia sovellusalueita. steuten tulosyksikkö Wireless tarjoaa laajan valikoiman hyvin erilaisia langattomia kojeistoja, mutta tähän mennessä siihen ei ole kuulunut langatonta ohjausjärjestelmää. Kysynnän odotetaan kasvavan erityisesti alueilla logistiikka, rakennusautomaatio, koneiden ja laitosten suunnittelu. Aina kun henkilökunnan pitää kävellä pitkiä matkoja, laitteiden käyttö langattomalla käsiohjauksella voi säästää aikaa ja optimoida prosesseja. Tyypillisiä langattoman käsiohjauksen käyttökohteita voisivat olla koneiden (esim. materiaalin syöttö) ja nostolaitteiden ja automaattisten tallennusjärjestelmien, pumppujen ja vinssien käyttö. Rakennusautomaatiossa langatonta kytkinlaitetta voidaan käyttää esimerkiksi teollisten porttien, kaiteiden ja valaistusjärjestelmien ohjaamiseen.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan