www.engineering-suomi.com
Steute

Teollisuus 4.0: kojeistot huomisen teollisuustuotannossa

SPS IPC Drives 2014 -tapahtumassa steute ei vain esittele uusia kojeistoja, jotka ovat valmiita sarjatuotantoon Automation-, Extreme- ja Wireless-liiketoimintayksiköistään vaan myös käsittelemme kysymyksiä siitä, mitä tehtäviä kytkinlaitteet ottavat itselleen huomisen teollisessa tuotannossa eli neljännen teollisen vallankumouksen jälkeen.

Teollisuus 4.0: kojeistot huomisen teollisuustuotannossa
Erityisesti tätä tarkoitusta varten on rakennettu demonstraattori ja se on näyttelymme keskus. ”E-Kanban-järjestelmä” kokoonpanotyöpisteille rekisteröi automaattisesti, kun käyttäjä poistaa säiliön liikkuvasta hyllystä. Kun tämä tapahtuu, se laukaisee keinuvivun pitkäikäisen akun virralla toimivassa langattomassa asentokytkimessä.

Tämäntyyppiset langattomat kytkimet ovat jo alan huippua. Pohjimmiltaan uutta on tapa, jolla signaaleja prosessoidaan. Kytkinlaitteissa on ohjelmistoalusta, jonka steute on kehittänyt ja joka mahdollistaa integroinnin asiakaskohtaisiin viestintäverkkoihin. Tämä johtaa mahdollisimman suureen joustavuuteen toimintojen määrittämisessä ja tietojen antamisessa.

Käyttäjä voi päättää, pitäisikö tätä teknologiaa käyttävien langattomien kytkinlaitteiden viestiä käyttäen teollista internetiä omilla IP-osoitteillaan, Wi-Fi-yhteydellä tai muilla paikallisilla verkoilla. Täällä ohjelmistoalusta on pohjimmiltaan monipuolinen. Demonstraattori näyttää langattoman kojeiston integroinnin ”Teollisuus 4.0” -tuotantolaitoksiin ja steuten henkilökunta odottaa keskustellakseen näyttelymme vierailijoiden kanssa.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan