www.engineering-suomi.com
Parker News

Parker laajentaa integroitujen patruunojen valikoimaansa matalapainesovelluksiin Carstick+-ratkaisulla

Parker Hannifin, maailman johtava hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automaatiotekniikan tuotteiden ja järjestelmien valmistaja, esittelee uuden, integroidun Parker Legris Carstick+ -patruunaratkaisun, joka yhdistää rungon ja polymeeriputket välittömästi. Vakiintunutta Parker Legris Carstick® -tuotevalikoimaa täydentävää Carstick+:aa voidaan käyttää erilaisten rungon materiaalien kanssa, mukaan lukien amorfisten epäelastisten polymeerien kanssa.

Parker laajentaa integroitujen patruunojen valikoimaansa matalapainesovelluksiin Carstick+-ratkaisulla

Ruoka- ja juomateollisuudessa Carstick+ soveltuu käytettäväksi juomavesi-, höyry- ja nestesovelluksiin, kuten kahvinkeittimiin, vesiautomaatteihin ja vedenkäsittelyyn. Uusi patruunaratkaisu on suunniteltu myös jäähdytysnesteiden käsittelyyn: teollisuus- ja deionisoidun veden, dielektristen nesteiden ja glykolien käsittelyyn lämpöeristyssovelluksissa. Lisäksi Carstick+-ratkaisua voidaan mukautettavan suunnittelun ansiosta käyttää teollisuus- ja automaatiomarkkinoilla paineilmaan ja inerttikaasuun sekä biotieteen toimialalla kaasujen ja lääkinnällisten nesteiden käsittelyyn.

Carstick+-ratkaisua on laajennettu putkistoihin, joiden ulkohalkaisijat ovat 4 mm ja 6 mm. EPDM-versiota voidaan käyttää 120 °C:seen asti ja FKM-versiota 140 °C:seen asti. Muiden etujen lisäksi Carstick+-ratkaisun patentoidun ulkoisen tartuntarenkaan ansiosta se on helppo irrottaa rungosta vahingoittamatta patruunaporausta. Patruunaporausta voidaan tämän ansiosta käyttää uudelleen, mikä vähentää huomattavasti jätettä.

Uusi patruuna tarjoaa myös energiasäästöjä, sillä Carstick+:n asetusvoima on alle 20 daN. Integroidun tiivisteen ja käyttövalmiin pakkauksen ansiosta se on nopea asentaa: markkinoiden nykyisiin tuotteisiin verrattuna ratkaisu on kaksin- tai jopa kolminkertaisesti nopeampi koota. Jäykät muoviputket suojaavat Carstick+-ratkaisua vaurioilta ja osien hukkumiselta sekä helpottavat asetusprosessia. Patruunaratkaisuun on lisäksi valittavissa EPDM- ja FKM-integroidut O-renkaat, ja sen kompakti suunnittelu säästää tilaa.

Carstick+-ratkaisu on RoHS- ja REACH-yhteensopiva ja lyijytön. Carstick+-patruunan EPDM-versio on elintarvikesertifiointien mukainen, mukaan lukien NSF, FDA ja KTW.

Lue lisää osoitteessa https://ph.parker.com/fi/fi/polymer-cartridges-lf-3000-and-liquifit-carstick-quick-fitting

www.parker.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan