www.engineering-suomi.com
CRC Industries Europe

CRC Industries Evapo-Rust poistaa ruosteen helposti ympäristöä vahingoittamatta

CRC Industries Evapo-Rust on vesipohjainen ruosteenpoistoaine, joka on biohajoava ja myrkytön sekä käyttäjälle että ympäristölle. Sen palkittu koostumus poistaa ruosteen ilman, että käsiteltäviä osia tarvitsee hangata tai hioa. Tuote on taloudellista, koska sitä voidaan käyttää uudelleen useita kertoja. CRC Evapo-Rustia voidaan käyttää metalliosien ja -työkalujen nopeaan ja tehokkaaseen kunnostamiseen erityyppisillä teollisuudenaloilla: autoteollisuudessa, rakennusalalla, merenkulkualalla, metalliteollisuudessa jne.

CRC Industries Evapo-Rust poistaa ruosteen helposti ympäristöä vahingoittamatta

CRC Industries -yrityksen Evapo-Rust-tuote on tehokas ruosteenpoistoaine, jonka vesipohjainen koostumus tekee siitä tehokkaan ja helppokäyttöisen. Osa vain upotetaan käyttövalmiiseen liuokseen, jolloin ruoste irtoaa metallipinnasta ja jää leijumaan nesteeseen. Tuotteen aktiivinen ainesosa reagoi yksinomaan raudan kanssa ja poistaa vain ruostetta teräksestä, raudasta, valuraudasta ja kromista. Näin se ei reagoi hapettumattoman metallin kanssa ja se on vaaraton muille metalleille. Perinteisiin happamiin tai emäksisiin poistoaineisiin verrattuna CRC Evapo-Rust on myrkytön, ei-emäksinen ja syövyttämätön, eikä se vaikuta käsiteltyjen osien muoviin, PVC-muoviin, Viton-pintaan eikä hapettumattomaan maaliin.

CRC Evapo-Rust on tehokas liuos, joka poistaa paksuimmatkin ruostekerrokset paljaaseen metalliin asti, eikä jätä jäännöskerrosta eikä vaadi hiomista tai puhaltamista. Käsittely tapahtuu nopeasti: kevyt ruostekerros lähtee vain 15–30 minuutissa, keskipaksu kerros 6 tunnissa ja paksu kerros 12–24 tunnissa. Tuote toimii erinomaisesti huoneenlämmössä, mutta tuloksia voidaan nopeuttaa kuumentamalla se lämpötilaan 50 °C. 

Yhdysvalloissa CRC Evapo-Rustille on myönnetty palkintoja tuotteen tehokkuuden ansiosta. Tuote on saanut luotettavan maineen, ja käyttäjät suosittelevat sitä usein osien käsittelyyn erikoistuneissa verkostoissa. Myös loppukäyttäjät suosittelevat sitä esimerkiksi Amazonissa. 

 
Voidaan käyttää uudelleen useita kertoja
Samaa CRC Evapo-Rust -kylpyä voidaan käyttää useita kertoja uudelleen riippuen käsiteltävien osien ruostekerroksen paksuudesta. Tämä tekee siitä taloudellisen. 5 litraa Evapo-Rustia voi poistaa 0,3 kg puhdasta kuivaa ruostetta. Lisäksi alustava puhdistus on tarpeen vain silloin, kun osat ovat erittäin likaisia tai rasvaisia.

Kun osa on puhdistettu, se tarvitsee vain huuhdella vedellä. On suositeltavaa suojata käsitelty osa korroosionestoaineella tai maalilla. CRC Industries tarjoaa laajan valikoiman tuotteita eri käyttötarpeisiin.

 

Turvallinen käyttää sekä käyttäjälle että ympäristölle
CRC Evapo-Rustin vesipohjainen koostumus, joka on helposti biologisesti hajoava OECD 301B -standardin mukaisesti, ei synnytä epämiellyttäviä hajuja eikä haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC), jotka voisivat mahdollisesti vahingoittaa ympäristöä. Se liukenee täydellisesti veteen ja on helppo poistaa käytön jälkeen. Se on ph-neutraali, joten se ei aiheuta ihoärsytystä eikä vaaranna käyttäjän silmiä. Lisäksi se on palamatonta, mikä helpottaa sen käyttöä ja varastointia.

CRC Evapo-Rust on saatavana 1 litran, 5 litran ja 20 litran tynnyreissä, joissa on merkinnät 24 kielellä. Tuote on REACH-asetuksen mukainen. 

www.crceurope.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan