www.engineering-suomi.com
Seco Tools

Seco X-Head Quick-Change -jyrsinpääjärjestelmä tarjoaa monikäyttöisyyttä ja vähentää kustannuksia

Seco on tuonut markkinoille uuden, nopeasti vaihdettavan X-Head-jyrsinpääjärjestelmän, joka tarjoaa valmistajille monikäyttöisyyttä ja lisäarvoa. Järjestelmän avulla käyttäjät voivat nopeasti ja helposti vaihtaa eri jyrsingeometrioiden ja -tyyppien välillä. Järjestelmä optimoi jyrsintäsovellukset ja vähentää samalla valmistuskustannuksia sekä työkalujen varastointitarvetta.


Työkalun vaihto käy nopeasti ja helposti kiintoavaimella
Jyrsinpäät on asennettavissa eripituisiin pitimiin, joten koneistajalla on monipuolisesti käytettävissä lyhyen ja pitkän ulottuman vaihtoehtoja. Jyrsinpään vaihto onnistuu helposti kiintoavainta kääntämällä, joten pidintä ei tarvitse irrottaa koneesta lastuavan työkalun vaihtoa varten. Käyttäjän ei myöskään tarvitse nollata työkaluasetuksiavarman ja luotettavan liitännän ansiosta, jonka vaihtotarkkuus on 50 mikronia.

Yhdellä työkalulla kaikki jyrsintätyöt
Secon Solid Milling -tuotepäällikön Gary Meyersin mukaan konepajojen on usein ostettava erilaisia varsijyrsimiä ja pitimiä työkappaleiden erilaisiin koneistuksiin, mikä lisää projektin kustannuksia. ”Secon nopeasti vaihdettavat X-Head-jyrsinpäät mukautuvay erilaisiin työstötarpeisiin, sillä siinä on useita eri geometrioita ja tyyppejä ilman ylimääräisiä pitimiä”, Meyers toteaa.

Käytettävissä on 194 erilaista jyrsinpäätä, joten käyttäjät voivat valita erilaisten lastuavien työkalujen väliltä monenlaisiin töihin. Lisäksi valittavissa on erityisen tehokkaita, monipuolisesti tehokkaita ja yleismallisia jyrsimiä. Secolta saat myös jyrsinpäihin ja varsiin sopivat tuotteet metri- kuin tuumakoossa.

Lisätietoja uuden X-Head-järjestelmän ominaisuuksista ja teknisistä tiedoista on jyrsinpääjärjestelmien sivulla osoitteessa www.secotools.com.


Seco X-Head Quick-Change -jyrsinpääjärjestelmä tarjoaa monikäyttöisyyttä ja vähentää kustannuksia
X-Head Quick-Change Milling Head System

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan