www.engineering-suomi.com
Emerson Automation Solutions

Emersonin Mobile Road Show on kiertueella

Yhtiö tuo tapahtuman henkilökohtaisesti ja digitaalisesti maailmanlaajuiseen asiakasverkostoon. Emerson Mobile Road Show kiertää parhaillaan maanosaa ja esittelee interaktiivisen liikkuvan palvelukeskuksen. Tämänhetkinen Roadshow-aikataulu, löytyy klikkaamalla TÄSTÄ. Tapahtuma on nyt saatavilla virtuaalisesti niille, jotka eivät voi osallistua henkilökohtaisesti.

"Innovaatioiden, Emersonin ratkaisujen ja teknologian liikkuvaksi resurssiksi" kutsuttu liikkuva palvelukeskus on varustettu uusimmilla edistysaskeleilla digitaalisen murroksen alalla koneturvallisuuden, koneautomaatiojärjestelmien ja nesteiden ohjauksen osalta. Sekä henkilökohtaiset kävijät että virtuaaliset osallistujat pääsevät tutustumaan materiaaleihin ja videoihin, joissa esitellään. Emersonin uusia tuotteita ja ratkaisuja.

Liikkuva palvelukeskus tekee ennalta suunniteltuja pysähdyksiä lukuisissa maissa. Emerson toteuttaa turvallisia käytäntöjä maailmanlaajuisen pandemian takia. Sekä liikkuvassa palvelukeskuksessa että virtuaalisesti on tarjolla erilaisia informatiivisia videoita, kuten "Digital Transformation: Turning Data Into Actionable Insight With IIoT Applied Solutions" ja "Machine Safety in Pneumatics Reduces Risks Without Compromising Productivity".

Lisätietoja Emerson Mobile Roadshow'sta ja vierailun suunnittelua varten vieraile yrityksen verkkosivulla.


Emersonin Mobile Road Show on kiertueella
 
KUVAN KUVATEKSTI:
Emerson Mobile Event Service Center kiertää useissa valituissa Euroopan kaupungeissa. Kiertoajeluautossa on runsaasti sisällöltään rikasta materiaalia ja videoita, joissa korostetaan yhtiön edistysaskeleita digitaalisen transformaation, koneturvallisuuden ja muiden alojen alalla.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan