www.engineering-suomi.com
Emerson Automation Solutions

Roadshow-tulossa lähellesi: Emersonin interaktiivinen liikkuva näyttely vierailee 19 maassa Euroopassa

Maailmanlaajuisesti johtavan teknologia- ja ohjelmistovalmistaja Emersonin kaikkien aikojen suurin kiertue tuo uusimmat virtauksenhallinta- ja pneumatiikkaratkaisut suoraan asiakkaiden luokse.

Seuraavan vuoden aikana Emerson tuo liikkuvan interaktiivisen palvelukeskuksensa kyydissä uusimmat virtauksenhallinta- ja pneumatiikkaratkaisunsa sekä asiantuntijatiiminsä suoraan asiakkaiden luokse. Aiempia kiertueita enemmän kilometrejä kattava Emersonin liikkuva näyttely vierailee asiakkaiden luona 19:ssä Euroopan maassa, mukaan lukien uudet kohteet Liettuassa, Romaniassa ja Turkissa. Asiakkaat saavat henkilökohtaiset messut aivan ulko-ovelleen, ja he voivat tavata Emersonin asiantuntijoita sekä saada merkityksellisiä vastauksia vaikeimpiinkin haasteisiinsa, jotka liittyvät esimerkiksi digitaaliseen muutokseen, kestävyyteen ja koneautomaatioon.

Ennalta suunniteltujen vierailujen aikana kävijät voivat tutustua dynaamisella tavalla Emersonin tuotesarjoihin ASCOTM, AVENTICSTM, TopWorxTM, PACSystemsTM ja MoviconTM. Huipputekninen esittelyrekka tarjoaa interaktiivisen digitaalisen kokemuksen ja upotetun ultrateräväpiirtoisen UHD-näytön, jolla esitellään yksityiskohtaisia tuotetietoja ja online-suunnittelutyökaluja.

Roadshow-esityksissä näytetään, kuinka kehittyneet ja älykkäät pneumaattiset teknologiat valvovat laitoksen toimintoja reaaliaikaisesti, kuinka intuitiiviset PACSystemsin Movicon.NExTTM HMI/SCADA -automaatio-ohjelmistosta tehonsa saavat reunalaskenta- ja hallintajärjestelmät tarjoavat edistynyttä analytiikkaa sekä vaikuttavaa visualisointia, ja kuinka nämä skaalautuvat ratkaisut toimivat systemaattisesti yhdessä prosessien optimointia sekä laitosten kestävyyden, tuottavuuden ja kannattavuuden kehittämistä varten. Kaikenkokoiset valmistajat voivat oppia muuttamaan toimintojaan digitaalisesti ja kehittämään kerättyjen tietojen avulla toteutettavia näkemyksiä, jotka edistävät päätöksentekoa ja voivat huomattavasti parantaa muun muassa energiatehokkuutta sekä laitteiden kokonaistehokkuutta (OEE).

Kävijät pääsevät myös tutustumaan todistetusti toimiviin tuotteisiin, joilla on maailmanlaajuiset sertifikaatit ja jotka on suunniteltu erityisesti heidän tarpeisiinsa. Kohokohtiin kuuluvat luotettavat teollisuusautomaation virtauksenhallintatekniikat polttoon, pölynkeräysjärjestelmiin ja teollisuuden sekä kaupan koneistoihin sekä ASCOn komponentit prosessi-, teollisuus- ja kiskosovelluksiin sekä analyyttisiin ja lääketieteellisiin sovelluksiin.

Innovatiivisen liikkuvan palvelukeskuksen ja koko Roadshow'n tarjoaman kokemuksen avulla yritykset kaikkialla Euroopassa voivat todella GO BoldlyTM. Emerson on sitoutunut auttamaan maailman johtavia yrityksiä luotettavasti niiden kestävyystavoitteiden saavuttamisessa ja toimintojen optimoimisessa. GO BoldlyTM on kutsu yrityksille liittyä Emersonin mukaan tehdäkseen maailmasta terveemmän, turvallisemman, älykkäämmän ja kestävämmän.

Lisätietoja kiertueen pysähdyspaikoista, kohokohdista, esiteltävistä ratkaisuista ja käyttöresursseista on osoitteessa Emersonin liikkuvan näyttelyn verkkokeskus.


Roadshow-tulossa lähellesi: Emersonin interaktiivinen liikkuva näyttely vierailee 19 maassa Euroopassa
KUVAN KUVATEKSTI:
Emerson Roadshow on pyörillä liikkuva näyttely, joka tuo vuonna 2023 uusimmat virtauksenhallinta- ja pneumatiikkatekniikat sekä interaktiiviset esittelyt suoraan asiakkaiden luokse useissa kaupungeissa ja 19 maassa ympäri Eurooppaa.


Roadshow-tulossa lähellesi: Emersonin interaktiivinen liikkuva näyttely vierailee 19 maassa Euroopassa

KUVAN KUVATEKSTI:
Roadshow'n aikana vierailijoille tarjotaan interaktiivinen digitaalinen kokemus. Rekkaan upotetun ultrateräväpiirtoisen UHD-näytön avulla kävijöille esitellään yksityiskohtaisia tuotetietoja ja online-suunnittelutyökaluja, jotka on kehitetty heidän erityisiä tarpeitaan varten.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan