www.engineering-suomi.com
Parker News

Parkerin pallo- ja neulaventtiilit ovat saaneet ISO 15848-1 -standardin C-luokan vähäisten päästöjen sertifioinnin

Maailman johtava hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automaatiotekniikan tuotteiden ja järjestelmien valmistaja Parker Hannifin julkistaa sarjan venttiilejä, jotka on testattu ISO 15848-1 -standardin C-luokan vaatimusten mukaisesti. Tämä standardi määrittää mittaus-, testaus- ja kelpoisuusprosessit teollisuusventtiilien hajapäästöille.

Parkerin pallo- ja neulaventtiilit ovat saaneet ISO 15848-1 -standardin C-luokan vähäisten päästöjen sertifioinnin

C-luokan venttiilit täydentävät Parkerin olemassa olevaa valikoimaa tiukemmille A- ja B-luokan vuotomääräkohteille ja minimoi samalla investoinnit, jotka asiakkaan on tehtävä.

Kemian-, petrokemian- ja maakaasuteollisuuden yritykset voivat haluta minimoida teollisuusventtiilien päästöjä ilmakehään saavuttaakseen ympäristötavoitteet, noudattaakseen viranomaismääräyksiä ja varmistaakseen tehtaan ja työntekijöiden turvallisuuden. Riippumaton testauslaitos on todistanut ja sertifioinut kattavat tehdaskokeet asianmukaisesti.

ISO 15848-1 -standardin C-luokan sertifioinnin saamiseen vaaditaan, että venttiilin osoitetaan vuotavan vähemmän kuin tietyn vaaditun vuotomäärän verran ennalta määrätyn käyttösyklimäärän aikana. Lisäksi venttiilin on kestettävä ennalta määritetty määrä lämpötilanvaihteluita niin, että se pysyy näissä rajoissa. Sekä Parkerin Hi-Pro-palloventtiilit että H-sarjan neulaventtiilit täyttivät kriteerit, ja niillä on nyt ISO 15848-1 -standardin C-luokan sertifiointi.

Hi-Pro-palloventtiili suoritti onnistuneesti 205 syklin testin –50 °C:n lämpötilassa, jossa sen venttiilivarren tiivistejärjestelmän vuotomäärä oli 1,2 x 10-6, sekä 205 syklin testin +160 °C:n lämpötilassa, jossa sen venttiilivarren tiivistejärjestelmän vuotomäärä oli 1,0 x 10-6. H-sarjan neulaventtiilit suorittivat onnistuneesti 205 syklin testin huoneenlämmössä, jossa niiden venttiilivarren tiivistejärjestelmän vuotomäärä oli 2,0 x 10-6. Molempien venttiilien testiaineena käytettiin heliumia.


Parkerin pallo- ja neulaventtiilit ovat saaneet ISO 15848-1 -standardin C-luokan vähäisten päästöjen sertifioinnin

Parkerin tehokkaat C-luokan Hi-Pro-palloventtiilit tarjoavat täydet kylmäkäyttöpaineluokitukset aina 414 bariin saakka sekä sataprosenttisen kuplatiiviin sulun ja jatkuvan, toistettavan suorituskyvyn. Aidosti kaksiosainen, laatuvarmistettu malli minimoi rungon vuotoreitit. Parkerin H-sarjan C-luokan neulamalliset käsikäyttöiset venttiilit tarjoavat samaa laatua, luotettavuutta ja edullisuutta. Niillä voidaan säädellä tarkasti useiden aineiden virtausta alhaisen virtauksen sovelluksissa. Neulaventtiileissä on vakiona metalliholkit, jotka varmistavat sataprosenttisen kuplatiiviin sulun.

Molemmissa venttiilisarjoissa on täysin integroidut putkiliitännät, joissa käytetään Parkerin ylivertaisia, patentoituja A-LOK® (kaksiholkkinen)- tai CPI™ (yksiholkkinen) -liitintekniikoita. Tämä tärkeä tekninen ominaisuus auttaa asentamaan osat nopeasti, mutta myös tekee kartiokierteistä ja kierteen tiivisteestä tarpeettomia, mikä poistaa ulkoisen vuotoreitin mahdollisuuden. Se voi vähentää tehtaan kokonaispäästöjä entisestään.

Toinen ISO 15848-1 -standardin C-luokan sertifioinnin saaneiden venttiilien tekninen ominaisuus on vankka tiivistemalli karan ympärillä. Teollisuusventtiilien kara on liikkuva osa, joten tukeva ympäröivä tiiviste on olennaisen tärkeä liikkeen aikaisten vuotojen estämisessä sekä ISO 15848-1 -standardin C-luokan mukaisten sykli- ja lämpötilavaihtelumäärien kestämisessä.

Tämän kehityksen myötä prosessilaitoksissa, systeemi-integraatioissa ja maakaasun jakelussa voidaan hyödyntää Parkerin ISO 15848-1 -standardin C-luokan sertifioituja pallo- ja neulaventtiilejä, jotka auttavat minimoimaan päästöjä ja lisäämään turvallisuutta.

Lue lisää Parkerin vähäisten hajapäästöjen venttiileistä osoitteesta www.parker.com/ipd.

www.parker.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan