www.engineering-suomi.com
Wachendorff

Ainutlaatuista maailmassa: NFC:n kautta konfiguroitava Wachendorff-enkooderi

Wachendorff Automationin uusi inkrementaalisten enkooderien WDGN-sarja voidaan konfiguroida NFC:n kautta halutulle pulssimäärälle 1 I/U – 16 384 I/U.

Ainutlaatuista maailmassa: NFC:n kautta konfiguroitava Wachendorff-enkooderi

Sovelluksella voidaan asettaa lisäparametreja NFC:n kautta laitteesta riippuen (perusmalli vai lisäominaisuuksia tarjoava malli).

Kun Wachendorff WDGN -sovellus on ladattu älypuhelimeen, halutut parametrit ja arvot voidaan määrittää ilman kosketusta tai jännitettä, tarvittaessa myös laitetta ympäröivän kotelon läpi.

Luodut enkooderikonfiguraatiot voidaan tallentaa eri nimillä ja ladata haluttaessa uudelleen sekä siirtää toiseen enkooderiin. Tämä tarkoittaa sitä, että tallennettuja konfiguraatiojoukkoja voidaan käyttää enkooderissa erilaisissa sovelluksissa. Enkooderin konfiguraatiojoukko voidaan haluttaessa PIN-numeron syöttämisen jälkeen lukea, tallentaa, jakaa ja käyttää uudelleen toisissa enkoodereissa. Turvallisuudessa käytetään PIN- ja PUK-periaatteita.


Ainutlaatuista maailmassa: NFC:n kautta konfiguroitava Wachendorff-enkooderi

Tästä on käyttäjälle mm. seuraavat hyödyt:
- Kehitysvaiheessa, kun ei ole vielä varmaa montako pulssia enkooderi tarvitsee sovelluksen optimointia varten, WDGN-enkooderi tarjoaa tarvittavan joustavuuden optimaalisen pulssimäärän testaamiseksi. Niin pian kun optimaalinen konfiguraatio on löydetty, käyttäjä saa sarjatuotantoa varten enkooderin samoilla teknillisillä ominaisuuksilla - mutta kustannussyistä ilman NFC-antennia. Toista varmistusvaihetta ei enää tarvita.
- Mahdollistaa varaosien, logistiikan ja varastohallinnan optimoinnin. Enkoodereita ei enää koskaan lähetetä virheellisellä pulssimäärällä. Älypuhelimessa käytettävän ilmaisen sovelluksen ansiosta kommunikoinnissa enkooderin kanssa käytetään NFC-teknologiaa. Tämä ei vaadi internetyhteyttä ja vastaanottaja voi asettaa halutut parametriarvot juuri haluamallaan hetkellä.
- WDGN-enkooderit tarjoavat sovelluksessa erittäin korkean resoluution, jopa 16 384 I/U. Laite on hyvin kompakti, alkaen 36 mm. Tämä tarkoittaa, että tarkat mittaukset voidaan suorittaa mahdollisimman pienessä asennustilassa.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan