www.engineering-suomi.com
Parker News

Parkerin uusimmassa asiantuntijakatsauksessa käsitellään älykästä sähköistystä – Hiilen käytön lopettaminen

Parker Hannifin, maailman johtava hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automaatioteknologian tuotteiden ja järjestelmien valmistaja, järjestää erityisen bauman asiantuntijakatsauksen torstaina 20 lokakuuta 2022.


Parkerin uusimmassa asiantuntijakatsauksessa käsitellään älykästä sähköistystä – Hiilen käytön lopettaminen

Keskustelua vetää Mark Jeffries, ja siihen osallistuvat myös Shawn Horner, joka on Parkerin Motion Technology Centren Vice President, ja Paul Horvat, joka on Parkerin Motion Systems Groupin Vice President of Business Development. Keskustelun aiheena on älykäs sähköistys ja sen käyttöönotto raskaassa liikkuvassa kalustossa, mikä on seuraava askel kohti hiilineutraaliutta.

Tämä asiantuntijakatsaus pidetään vain muutama päivä ennen bauma 2022 -tapahtumaa, jotka ovat maailman suurimmat rakennuskonemessut. Katsauksessa käsitellään rakennus- ja kaivosteollisuudessa käytettävissä olevia vaihtoehtoja, joiden avulla nämä teollisuudenalat voivat saavuttaa kestävän kehityksen ja digitalisoinnin tavoitteensa. Keskustelijat esittelevät älykkäiden sähköistysratkaisujen tarjoamia hyötyjä ja keskustelevat siitä, mitä tällä hetkellä on tarjolla suunnitteluinsinööreille ja OEM-valmistajille, jotka pyrkivät sähköistämään nykyisiä tai suunnittelemaan uusia alustoja siirryttäessä kohti hiiletöntä teollisuutta.

Keskustelu lähetetään verkossa torstaina 20. lokakuuta 2022 klo 15.00 CET. Kiinnostuneet voivat rekisteröityä tapahtumaan sivulla Asiantuntijakatsaus | Parkerin bauma 2022 -verkkoalusta (kubikconnects.com).

Tutustu aikaisempiin asiantuntijakatsauksiin sivulla Asiantuntijakatsaus: Katso kaikki jaksot (parker.com)

www.parker.com
 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan