www.engineering-suomi.com
Seco Tools

Secon helppokäyttöiset hydraulipitimet ja supistusholkit

Konepajojen on ratkaistava koneistukseen liittyvät haasteet kustannustehokkaasti. Tämä tavoite mielessään Seco tarjoaa laajan valikoiman hydraulipitimiä ja niihin sopivia supistusholkkeja kolmessa eri versiossa, jotka sopivat eri halkaisijan työkaluille, mikä vähentää useiden erilaisten työkalujen tarvetta. Hydraulipitimien ja holkkien 360 asteen työkaluvarren pitovoima ja tarkka keskitys varmistavat luotettavuuden, erinomaisen suorituskyvyn ja pitkän työkalun kestoiän.


Helppokäyttöinen ja monipuolinen
Secon hydraulipitimien kolme versiota ovat HC Conventional, HCR Reinforced ja HCS Slim, jotka varmistavat helpon käytön ja monipuolisen työkalun pidonkiinnityksen. HC Conventional tarjoaa tarkan kiinnityksen poraukseen, kalvintaan ja kevyeen jyrsintään. Yleismallinen HCR Reinforced tarjoaa tehokaan kiinnityksen niin HSM- kuin myös HPM-sovelluksiin useille työkaluille, joissa on lieriö-, Weldon- tai Whistle Notch -liitäntä. HCS Slim on erinomainen valinta, kun koneistetaan syviä kapeita taskuja tai viisiakselisessa koneistuksessa suurilla kierrosnopeuksilla.

”Monimutkaiset työkalun kiinnitysjärjestelmät vaativat erityistä huoltoa ja koulutusta, jotta koneistaja ei loukkaantuisi. Lisäksi ne vaativat enemmän asetusaikaa ja lisäävät kustannuksia”, sanoo Secon tuotepäällikkö Yves Heitz. ”Secon hydrauli -istukat ja supistusholkit eliminoivat riskin ja ylimääräisen huollon. Koneistajat voivatkin työskennellä nopeammin ja tehostaa koneistusta vähemmillä työkaluilla.”

Hydraulipitimen uritettujen 05FHC-supistusholkkien avulla yhteen pitimeen on mahdollista kiinnittää työkaluja, joilla on useita varsikokoja, mikä mahdollistaa erikokoisten lastuavien työkalujen laajan käytön. Niissä on läpijäähdytys ominaisuu tai ulkoinen lastuamisnesteen tuotto, ja ne soveltuvat sekä metri- että tuumakokoisilla työkaluille.

Vähäinen heitto ja suuri tarkkuus
Heitzin mukaan pitimen heiton minimointi suuria karanopeuksia käytettäessä on välttämätöntä. Jos koneen nopeus on esimerkiksi 25 000 kierrosta minuutissa, Secon hydraulipidikkeet ja supistusholkit minimoivat heiton ja siitä aiheutuvaa värinää. Koneistajat voivat käyttää työkaluja huoletta ilman erikoistyökalujen kustannuksia.

Jotta värinä olisi mahdollisimman vähäistä, Secon hydraulipitimissä on sisäiset säiliöt, joissa öljy tuottaa työkalulle vahvan 360 asteen kiristysvoiman ja toimii luonnollisena värinän vaimentajana – kiristys helposti kuusiokoloruuvia kääntämällä. Lisäksi supistusholkit puristavat tasaisesti ja kokonaisvaltaisesti työkalun vartta, mikä mahdollistaa tarkan keskityksen ja erinomaisen pitovoiman.

Uritetut supistusholkkit on saatavana myös läpijäähdytyksellä. Hydraulipitimet ovat yhteensopivia kaikkien Secon lieriövartisten työkalujen kanssa. Liitännät ovat yhteensopivia kaikkien tavallisimpien työstökoneiden karaliitäntöjen, kuten HSK-, DIN-, BT-, kartio-/laippakiinnityksellinen BT-, CAT-, CAT-liitäntöjen, kanssa.

Kartio-/laippakiinnitykselliset ja lieriökiinnitykselliset varret. Metrikokoiset työkalut kiinnitetään suoraan istukkaan, ja tuumakokoiset supistusholkkien avulla.

Lisätietoja Secon hydraulipitimien ja supistusholkkien ominaisuuksista ja teknisistä tiedoista saat paikalliselta Secon-jälleenmyyjältä tai osoitteesta https://www.secotools.com/article/m_7244

https://www.secotools.com/article/123353Secon helppokäyttöiset hydraulipitimet ja supistusholkit
Seco Hydraulic Chucks


  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan