www.engineering-suomi.com
De Dietrich Process Systems

De Dietrich lisää Tech Lab -palveluihinsa erittäin kriittiset CO2-teknologiat

Thar Process -yrityksen toimittamat uudet laitteet auttavat De Dietrichiä paitsi suorittamaan testausta itse, myös skaalaamaan uutto- ja puhdistustekniikoita lääke- ja kasvipohjaisessa teollisuudessa toimiville asiakkaille.

De Dietrich lisää Tech Lab -palveluihinsa erittäin kriittiset CO2-teknologiat


De Dietrich Process Systems kehittää voimakkaasti asemaansa ylikriittiseen CO2-teknologiaan perustuvissa ratkaisuissa. "Olemme vakuuttuneita siitä, että ylikriittinen CO2 on ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteiselle orgaaniselle liuottimelle. Sitä voidaan uusiojalostaa ja kierrättää. Kyseessä ei ole vain vihreä teknologia, vaan se tarjoaa myös alhaisen TCO (Total Cost of Ownership) -arvon, sen asennus on helppoa eikä se vaadi ATEX-ympäristöä”, selittää Frédéric GUICHARD, Lääketieteelliset & vihreät ratkaisut -liiketoimintayksikön toimitusjohtaja. Kehittääkseen asiantuntemustaan entisestään ja tarjotakseen nämä laitteet asiakkaidensa käyttöön testejä varten De Dietrich on hankkinut kaksi erilaista laitetta, toisen uuttoa (SFE) ja toisen puhdistusta (SFC) varten.

Ylikriittiset teknologiat tarjoavat paljon vaihtoehtoja säätöön ja skaalautuvuuteen. Ja niissä on paljon potentiaalia lukuisille asiakkaille. Hankkimalla CO2-pilottiuutto- ja CO2-kromatografialaitteiston de Dietrich haluaa esitellä ylikriittisten teknologioiden täyttä potentiaalia hyödyntäen tässä Thar Processin kokemusta. Thar Process on edelläkävijä tällä alalla ja yritys on toiminut yhteistyössä useiden Fortune 500 -asiakkaiden kanssa. Amerikkalainen yritys käyttää laitetta Pittsburghin laitoksessa myös prosessoimaan toisten yritysten tilaustöitä. Koska asiantuntijat sijaitsevat Euroopassa, yhteistyö De Dietrichin kanssa oli silloin itsestään selvää.

Nämä kaksi laitetta asennetaan vuoden loppuun mennessä Tech Labin omaan yksikköön Semur-en-Auxois'ssa Ranskassa. Tech Lab on uusien prosessiratkaisujen testaus- ja kehityskeskus. Se on rakennettu DD:n Lääketieteellisten ja vihreiden ratkaisuiden liiketoimintayksikköä varten France Relancen tuella. "Superkriittinen CO2 on saatavilla uutena yksikkönä testejä varten perinteisten kuivaus- ja jauheenkäsittelytekniikoiden lisäksi", toteaa M. GUICHARD, "Thar Processin ja De Dietrichin asiantuntijoilta on helppo saada apua ja koulutusta, mikä auttaa levittämään tätä vihreää teknologiaa".

www.dedietrich.com/en

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan