www.engineering-suomi.com
Alfa Laval News

Alfa Lavalin sovellus- ja innovaatiokeskus auttaa parantamaan tuottavuutta

Anna Alfa Lavalin virtaustekniikan sovellus- ja innovaatiokeskuksen toteuttaa testejä lähes todellisia vastaavissa käyttöolosuhteissa ja määrittää, miten parhaat tulokset voidaan saavuttaa.

Alfa Lavalin sovellus- ja innovaatiokeskus auttaa parantamaan tuottavuutta

Haluatko optimoida valmistusprosessisi parhaiden komponenttien avulla? Tai haluatko ottaa käyttöön uuden tuotteen tai uuden sovelluksen ja tehostaa samalla tuotantoa?

Ylivertainen suorituskyky
Tiukassa aikataulukehyksessä toimiva johtava virvoitusjuomavalmistaja pyysi Alfa Lavalia valitsemaan laitteiston uutta sekoituslinjaa varten. Analysoituaan leikkausrasitukselle herkkää siirappituotetta ja testattuaan sekoituslaitteita todellisissa käyttöolosuhteissa asiantuntijamme totesivat Alfa Lavalin pyörivän suihkusekoittimen tuottavan ylivertaisen suorituskyvyn perinteisiin sekoittimiin verrattuna.

Vähennä sekoitusaikaa yli 80 %:lla
Oikeiden laitteiden asentaminen takaa paremman käytettävyyden, tuottavuuden ja tuoton sekä kestävät kustannussäästöt. Sovellus- ja innovaatiokeskuksen määrittämän tuloksen mukaan pyörivä suihkusekoitin vähensi sekoitusaikaa perinteisten sekoittimien 20 minuutista vain kahteen minuuttiin ja varmisti samalla tuotteen rakenteellisen eheyden.

"Oikeiden laitteiden ja komponenttien käyttö parantaa tuottavuutta, vähentää kustannuksia ja parantaa yrityksen kestävyysprofiilia", Alfa Lavalin globaalista juomateollisuusliiketoiminnasta vastaava Murat Boztepe sanoo.

Syitä testata sovellus- ja innovaatiokeskuksessamme

  • Todennettu suorituskyky ja validoidut testitulokset
  • Parempi prosessitehokkuus ja tuotto, kun valitset oikeat komponentit alusta asti
  • Pienemmät investointi-, infrastruktuuri- ja pesuainekustannukset
  • Parempi työturvallisuus

Korkeampi taso
Alfa Lavalin asiantuntijoiden avulla voit nopeasti muuttaa ja mukauttaa prosessiasi kysynnän kasvun tai muuttuvien tarpeiden mukaan – sovelluksesta tai toimialasta riippumatta. Varaa ilmainen koejakso, jolla parannat prosessitehokkuuttasi ja turvaat samalla tuotteesi turvallisuuden ja laadun.

Kiinnostuitko?Varaa konsultointiaika Alfa Lavalin sovellus- ja innovaatiokeskuksesta.

www.alfalaval.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan