www.engineering-suomi.com
LEMO

Tutustu LEMO:n uusiin huippuluokan suurnopeusliittimiin

LEMO on iloinen voidessaan ilmoittaa käytössä hyväksi osoittautuneen suurnopeustiedonsiirtoon tarkoitetun liitinvalikoiman laajennuksista julkistamalla USB 3.1-liittimet ja yksipariset Ethernet-liittimet, jotka ovat saatavana 15. marraskuuta 2022 alkaen.

Tutustu LEMO:n uusiin huippuluokan suurnopeusliittimiin

USB-protokolla
LEMO täydentää nykyistä USB 2.0 -yhteensopivaa liitinvalikoimaansa uusilla USB 3.1 -liittimillä, jotka tarjoavat jopa 10 Gb/s:n tiedonsiirtonopeuden.

Niissä käytettävät huippuluokan insertit takaavat optimaalisen suojauksen ja absoluuttisen signaalieheyden. Ne tarjoavat myös USB 2.0 -kontaktiparin, mikä takaa taaksepäinyhteensopivuuden samoin kuin matalan jännitteen virtakontaktin.

Ethernet-protokolla
LEMO laajentaa myös Ethernet-yhteensopivien tuotteiden valikoimaa, joka sisältää 1000 Base-T4- & 10G Base-T4 -yhteensopivat ratkaisut, ja lisää näihin uudet yksipariset Ethernet-liittimet, jotka tarjoavat jopa 1 Gb/s:n tiedonsiirtonopeuden.

Liittimiä on saatavana sekä yhdellä että kahdella SPE-suurnopeusparilla ja nämä pienikokoiset mallit mahdollistavat robustin, turvallisen, kestävän ja kompaktin integroinnin.

Nämä uudet USB 3.1-konfiguraatiot ja yksipariset Ethernet-konfiguraatiot takaavat korkealaatuiset ja luotettavat suurnopeusliitäntäratkaisut sekä sisä- että ulkotiloihin, joissa tarvitaan absoluuttista signaalieheyttä. Liittimet ovat saatavana käytössä hyviksi osoittautuneina LEMO B-, K- ja T-sarjoina.

LEMO auttaa sinua mielellään ja käyttää asiantuntemustaan ja kaapeleiden kokoonpanokapasiteettiaan tarjoten kattavat liitäntäratkaisut.

Näiden uusimpien USB- ja Ethernet-malliensa kanssa LEMO jatkaa pitkäaikaista asiantuntemustaan suurnopeustiedonsiirrossa.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan