www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

PEPPERL+FUCHS HANKKI ERÄÄN MAAILMAN JOHTAVISTA HART-PROTOKOLLALAITTEIDEN TARJOAJISTA

Twinsburg, Ohio 28. elokuuta 2015. Maailman johtava prosessiautomaation ja sen sovellusten valmistaja Pepperl + Fuchs hankki HART-protokollalaitteiden johtavan valmistajan MACTek Corporationin. Tämä siirto on osa Pepperl + Fuchs™in strategiaa laajentaa integroitujen ratkaisujen tarjontaansa edelleen ja vahvistaa asemaansa WirelessHART-markkinoilla.

"Olemme tyytyväisiä voidessamme lisätä MACTek WirelessHART -tuotelinjan nykyiseen tarjontaamme", totesi Pepperl+Fuchsin Amerikoiden varatoimitusjohtaja Jim Bolin. "Tämä yritysosto täydentää hyvin nykyisiä tuotelinjojamme ja voimme tarjota asiakkaillemme entistä laajempaa palvelua. "
Vuonna 1993 perustettu MACTek on erikoistunut HART-modeemeihin, mukaan lukien VIATOR HART Interface -modeemit. Eräs yrityksen viimeisimmistä innovaatioista, BULLET WirelessHART-adapteri, voidaan asentaa mihin tahansa vaarallisille alueille soveltuvaan laitteeseen. HART-modeemiperheeseen kuuluu myös vaarallisille alueille suunniteltujen HART-kenttälaitteiden langaton käyttö ja Bluetooth-teknologia.

Pepperl + Fuchs

Pepperl + Fuchs on maailman johtava prosessiautomaatiomarkkinoiden yritys, joka suunnittelee, valmistaa, soveltaa ja tukee luotettavia ratkaisuja. Yritys on voittanut monen vuoden ajan Reader's Choice -palkinnon sekä Control- että Control Design -lehdissä luontaisesti turvallisille turvalaitteille ja puhdistus- ja paineistusjärjestelmille. Control-lehti ja ARC Advisory Group ovat myös nimenneet Pepperl + Fuchsin yhdeksi maailman 50 parhaasta automaatioyrityksestä. Lisätietoja osoitteesta http://www.pepperl-fuchs.us

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan