www.engineering-suomi.com
Parker News

Parker laajentaa taajuusmuuttajavalikoimaansa kahdella Ethernetiä tukevalla edullisella invertterituotesarjalla yleisiin teollisiin sovelluksiin

Parker Hannifin, maailman johtava liikkeenohjausteknologian tuotteiden ja järjestelmien valmistaja, on lanseerannut kaksi vaihtovirtainvertterivalikoimaa, jotka täyttävät teollisten markkinoiden vaatimukset.

Parker laajentaa taajuusmuuttajavalikoimaansa kahdella Ethernetiä tukevalla edullisella invertterituotesarjalla yleisiin teollisiin sovelluksiin

Parkerin olemassa olevien AC10- ja AC30-sarjojen väliin sijoittuvat AC15 ja AC20 tarjoavat monipuoliset keskitason invertteriperheen ominaisuudet ilman usein tarpeettomien ”järjestelmäominaisuuksien” lisäkustannuksia. Näihin kuuluvat sisäinen verkkopalvelin, SD-muistikorttipaikka, ”Fire Mode” -tila, kaksi itsenäistä PID-silmukkaa ja monivaiheiset jaksotustoiminnot.

Parkerin uudet taajuusmuuttaja- ja invertterivalikoimat on tarkoitettu erityisesti keskitason teolliselle markkinasegmentille, ja niiden ominaisuudet sopivat ihanteellisesti useisiin sovelluksiin aina yksinkertaisista tuuletin-/pumppusäätimistä ja kuljettimista usean käyttölaitteen tuotantolinjoihin, joissa tarvitaan tarkkaa nopeuden noudattamista ja kelauslaskurit.

AC15-sarja on suunniteltu taaksepäin yhteensopivaksi AC10-sarjan ja sen edeltäjien kanssa. AC15:n ominaisuuksiin kuuluvat vakiona SIL2/PLd-sertifioitu vääntömomenttisammutus ja Ethernet-tiedonsiirto. Sarjan tarkoituksena on tarjota edullinen ja kompakti ratkaisu avoimen piirin moottorinohjaussovelluksiin. AC15 on saatavilla 230 V:n yhden vaiheen, 230 V:n kolmen vaiheen ja 400 V:n kolmen vaiheen versioina teholuokituksilla välillä 0,37–30 kW. Kaikissa versioissa on suuri määrä tuloja ja lähtöjä, täysin määritettävissä oleva sisäinen lohkokaavio sekä tuki induktio- ja PMAC-moottorityypeille.


Parker laajentaa taajuusmuuttajavalikoimaansa kahdella Ethernetiä tukevalla edullisella invertterituotesarjalla yleisiin teollisiin sovelluksiin

AC20-sarja on ominaisuuksiltaan ja teholuokituksiltaan laajennettu versio AC15-sarjasta. Sen 230 V:n yhden vaiheen, 230 V:n kolmen vaiheen ja 400 V:n kolmen vaiheen versiot kattavat 1,5–180 kW:n alueen. Liitettävyyttä on laajennettu EtherNet/IP- ja PROFINET IO -vakiotuella sisäisen Ethernet-portin kautta, ja tiedonsiirron lisävarustepaikkaan voidaan valinnaisesti asentaa Fieldbus-toimintoja. Muihin laajennusvaihtoehtoihin sisältyvät edullinen nopeusvaste-enkooderikortti ja yleiskäyttöinen IO-laajennuskortti. Nämä lisävarustekortit voi asentaa AC20:n kumpaan tahansa laajennuspaikkaan, mikä mahdollistaa suljetun piirin moottorinohjauksen ja yksinkertaisen nopeuden noudattamisen, avoimen piirin ohjauksen erityisen suurella IO-määrällä tai jopa näiden yhdistelmän.

AC20:n muita lisäominaisuuksia edullisempiin vastaaviin tuotteisiin nähden ovat aakkosnumeerinen integroitu näyttö, sisäänrakennettu kelaustoiminto ja yli sata ohjelmoitavaa sisäistä johtoliitäntää monipuolisiin sovelluksiin.

AC15- ja AC20-sarjojen helppokäyttöisyyden ja toiminnallisuuden avaintekijä on Parkerin hyväksi tunnustettu DSELite-ohjelmointiohjelmisto. DSELite mahdollistaa Parkerin invertterien ohjelmoinnin intuitiivisella lohkodiagrammimenetelmällä, jossa kukin lohko edustaa yhtä käyttötoimintoa ja kunkin lohkon voi yhdistää muihin yksinkertaisella ”johdotusjärjestelmällä”. DSELite on päivitetty tukemaan AC15:n tai AC20:n kanssa käytettynä sovelluksen ohjelmointia ja reaaliaikaista verkkoseurantaa Ethernetin kautta, ja siihen kuuluvat nyt myös nopea oskilloskooppi sekä dataloggeritoiminto.

Katso lisätietoja AC15- ja AC20-inverttereistä osoitteesta https://ph.parker.com/fi/fi/ac-variable-frequency-drives-kw-rated-ac15-series, https://ph.parker.com/fi/fi/product-list/ac-variable-frequency-drives-kw-rated-ac20-series

www.parker.com
 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan