www.engineering-suomi.com
Seco Tools

Secon uusi visuaalinen ilme

Seco, yksi johtavista lastuavien työkalujen valmistajista, lanseerasi juuri päivitetyn visuaalisen ilmeen sekä pitkän aikavälin brändistrategian. Yhtiön mukaan tämä on ensimmäinen muutos suurten uudistusten sarjassa, ja sillä yritys asettuu johtavaksi maailmanlaajuiseksi brändiksi alan innovaatioille, tehokkuudelle ja kestävälle kehitykselle.


Uusi brändi otettiin käyttöön eilen ja sitä seuraa joukko tapahtumia, kampanjoita, tuotelanseerauksia ja ilmoituksia uusista palveluista. Vanha logo oli perinteikäs ja tämä päivitys saattaa olla se, minkä ihmiset huomaavat ensimmäisenä uudessa brändäyksessä. Uusi logo on evoluutio vanhasta, joka oli rakennettu ikonisin värein, sillä kirkkaus ja positiivisuus on valtava osa Secoa.

Kun suuri osa työstämme tapahtuu innovaatioiden kärjessä, halusimme myös uuden brändimme täyttävän huippuvaatimukset; puhdas, nykyaikainen ja valmiina tulevaisuuteen. Olemme kaikki innoissamme voidessamme julkaista uuden brändin ja malttamattomina odotamme ihmisten mielipiteitä. Paljon muuta on luvassa, sanoo Bettina Palmen, Secon brändipäällikkö.

”Uusi visuaalinen malli on vasta alkua jännittävälle matkallemme. Samaan aikaan tuotevalikoimamme kasvaa uusilla palveluilla ja digitaalisilla ratkaisuilla, jotka vastaavat asiakkaiden uusiin haastaviin tarpeisiin. Olen erittäin innoissani nähdessäni tämän osan liiketoimintaamme kasvavan, koska se osoittaa hyvin sitoutumisemme tulevaisuuteen. Otamme valtavia askeleita yrityksenä ja tänään olemme innoissamme voidessamme jakaa yhden niistä – uuden brändimme”, sanoo Stefan Steenstrup, Secon toimitusjohtaja.

https://www.secotools.com/article/125081Secon uusi visuaalinen ilme
Seco Rebranding


Secon uusi visuaalinen ilme
Seco Logotype

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan