www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

R100 ja R101

R100 ja R101 ovat saatavana standardeihin kokoonpanoihin yhteensopivina kotelomalleina ja ne tarjoavat valokennoja sekä tunnistamiseen että mittaamiseen. Erilaisia ominaisuuksia ovat optisen portin (thru-beam) anturit, takaisin heijastavat anturit polarisaatiosuotimen sisältävät mukaan lukien, etualan poistaminen tai läpinäkyvien kohteiden tunnistaminen, energisen heijastusvalon skannerit ja taustan vaimennus sekä valoverhot ja etäisyyden anturit mittaustehtäviin.

R100 ja R101
Älykkäiden yhdistelmien ja kompaktin muotoilun innovaatiot

Kaikki anturit ovat saatavana PowerBeam LED – tai innovatiivisen laserteknologian kanssa kulloisesta tehtävästä riippuen. Jälkimmäisessä yhdistetään LED-lähetinten edut perinteisten laserdiodien vahvuuksien kanssa. Näin saadaan aikaan optimisoidut käyttöetäisyydet, erittäin tarkka tunnistaminen ja pienten kohteiden etäisyysmittaukset. Pepperl+Fuchsin kehittämä monipikseliteknologia (MPT) ja innovatiivinen Opto-ASIC mahdollistavat luotettavan ja erittäin tarkan etäisyysmittauksen integroinnin standardoituun kompaktiin koteloon lyhyiden etäisyyksien sovelluksissa. R101-sarja tarjotaa maailman pienimmän etäisyysanturin. Innovatiivinen monikierrospotentiometrin ja painikkeen yhdistelmä mahdollistaa sen, että käyttäjät voivat säätää kaikkia toimintoja innovatiivisesti sarjasta riippumatta. LED-valot näyttävät anturien toimintavalmiuden ja niiden tilan.

Anturiteknologia 4.0 –tarjonta laajenee

R100- ja R101-sarjat on integroitu johdonmukaisesti IO-Linkin kanssa. Ne ovat seuraava askel Pepperl+Fuchsilta Anturiteknologia 4.0 –portofoliossa, jolloin Teollisuus 4.0 –tuotantoprosessit voidaan verkoittaa ja laitteiden ja järjestelmien saatavuus voidaan optimoida.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
Kaltevuusarvot, jotka ovat aina luotettavia
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
Ehdottoman luotettava paikanmääritys X-akselilla

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan