www.engineering-suomi.com
Watson Marlow

Bredel NR Transfer

Bredel NR Transfer -letku lanseerattu yleisiä nesteiden siirtosovelluksia varten.

Bredel NR Transfer


  • Bredel NR Transfer -letku on uusi luonnonkumiletku yleisiin fluidin siirtotehtäviin jopa 12 baarin paineessa
  • Uusi siirtoletku Bredel-letkupumppuja varten täydentää Bredel NR Metering -letkua, joka on suunniteltu raskaisiin sovelluksiin
  • Bredel NR Transfer -letku on suunniteltu lietteen, elintarvike- ja juomajätevirtojen ja hankaavien lietteiden käsittelyyn

Bredel Hose Pumps on laajentanut letkuvalikoimaansa julkaisemalla uuden ja monipuolisen Bredel NR Transfer -letkun yleisiä fluidin siirtosovelluksia varten jopa 12 baarin (174 psi) paineella.Bredel NR (Natural Rubber, luonnonkumi) Transfer -letkua voidaan käyttää lietteen, jolla on korkea kiintoainespitoisuus, sekä elintarvike- ja juomajätteen ja hankaavien lietteiden käsittelyyn. Tämä ratkaisu täydentää Bredel NR Metering -letkua, joka on suunniteltu raskaampiin tehtäviin ja jonka paineenkesto on jopa 16 baaria (232 psi), joka on jo saatavilla Bredel-letkupumpuista.

Bredel, joka on osa Watson-Marlow Fluid Technology Solutionsia (WMFTS), on nyt ainoa valmistaja, joka tarjoaa optimoituja NR-letkuominaisuuksia erilaisiin asiakkaiden tarpeisiin, olipa kyseessä sitten mittaus, siirto, kevyt, keskiraskas tai raskas. Hankausta kestävä Bredel NR Transfer -letku on suunniteltu kestämään pidempään kuin kilpailijoiden letkut ja optimoimaan peristalttipumpun suorituskyvyn seuraavissa sovelluksissa: veden ja jäteveden käsittely, rakentaminen, keramiikka, massa ja paperi, sähköntuotanto (biokaasu, biomassa) sekä elintarvike- ja juomajäte.

Julkaisemalla NR Transfer -letkun Bredel vastaa asiakkaiden tarpeisiin letkusta, jolla voidaan siirtää kaikkia nesteitä. Bredel NR Transfer -letku sopii vesipohjaisille nesteille, laimennetuille hapoille ja alkoholeille, lievästi syövyttäville kemikaaleille ja lietteille. Bredelin asiakkaat voivat nyt luottaa yhteen lähteeseen – WMFTS – kaikissa sovelluksissa.

Bredel NR Transfer -letkun etuja ja ominaisuuksia ovat:

  • Suunniteltu poikkeuksellisen pitkäikäiseksi nesteensiirtosovelluksissa
  • Paineenkesto: 12 bar (174 psi)
  • Suurin imukorkeus: 9 m (30 ft)
  • Nesteen enimmäislämpötila: 80 °C (176 °F); nesteen vähimmäislämpötila: -20 °C (-4 °F)
  • Maailmanlaajuinen tuki pumpulle ja letkulle alkuperäiseltä valmistajalta

Lars Varnbueler, Bredelin Product Manager, sanoi: "Bredel on luokkansa paras letkupumpputeknologiassa. Uuden NR Transfer -letkun ansiosta Bredel on erikoistunut jokaiseen sovellukseen. Olipa prosessillesi kriittistä pitkä käyttöikä, paineenkesto tai kemiallinen yhteensopivuus, Bredelillä on ratkaisu. Laajassa vakioletkupumppusovellusten valikoimassa NR Transfer -letkulla on ylivoimainen käyttöikä, ja siksi se vaatii harvemmin huoltoa."

"Tarkkuuskoneistettu NR Metering -letku tarjoaa suuren tarkkuuden, imukyvyn ja purkautumispaineen vakauden koko letkun käyttöiän ajan raskaissa sovelluksissa. NR Transfer -letku on ihanteellinen valinta sovelluksiin, joissa se – nimensä mukaisesti– siirtää nesteitä paikasta A paikkaan B. Se tarjoaa markkinoiden pisimmän käyttöiän ja alhaisimmat kokonaiskustannukset erilaisissa vakioletkupumppusovelluksissa."

Letkulla on kriittinen merkitys pumpun suorituskyvylle, kestävyydelle ja tehokkuudelle. Komposiittivahvisteiset siirtoletkut on valmistettu korkealaatuisista kumisekoitteista, joita on vahvistettu neljällä erillisellä kerroksella punottua nailonia. Bredel NR Transfer -letku valmistetaan mittojen mukaan edistyksellisellä käärintätekniikalla, joka on optimoitu pitkäikäiseksi nesteensiirtosovelluksissa.

Tietoa Bredel Hose Pumps -yrityksestä
Bredel on markkinajohtaja viskoosisten ja hankaavien nesteiden ja kiintoaineiden siirtoon tarkoitettujen järeiden pumppujen alalla. Bredelin käyttäjät nauttivat kestävästä ja vähähuoltoisesta tehosta johtuen kehittyneestä ja kestävästä pumpusta, jonka ydin on tarkkuusvalmistettu letku. Bredel on osa Watson-Marlow Fluid Technology Solutionsia (WMFTS), Spirax-Sarco Engineering plc -yhtiötä. WMFTS on maailman johtava erikoisalan peristalttipumppujen ja niihin liittyvien nesteväyläteknologioiden valmistaja biotieteissä ja prosessiteollisuudessa. Lisätietoja on osoitteessa www.wmfts.com.


Bredel NR Transfer
Bredel Natural Rubber (NR) Transfer -letku


Bredel NR Transfer
Bredel NR Transfer- ja Metering-letkut

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan