www.engineering-suomi.com
Watson Marlow

Watson-Marlow Fluid Technology Solutions: uusi nimi kuvastaa strategiaa, jossa keskitytään toimittamaan asiakkaille kokonaisvaltaisia nesteenhallintaratkaisuja

Falmouth, Iso-Britannia, 11. huhtikuuta 2022 / Watson-Marlow Fluid Technology Group, joka on osa FTSE 100 -indeksissä noteerattua Spirax-Sarco Engineering plc:tä, ilmoittaa, että sen nimi on tästä päivästä alkaen Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS). Yritys kehittyy vastaamaan niiden alojen tarpeita, joilla se toimii menestyksekkään ja maailmanlaajuisen kasvuvaiheen jälkeen. Nimenmuutos kuvastaa yrityksen strategista sitoutumista tarjota asiakkaille kokonaisvaltaisia nestehallintaratkaisuja.

Watson-Marlow Fluid Technology Solutions: uusi nimi kuvastaa strategiaa, jossa keskitytään toimittamaan asiakkaille kokonaisvaltaisia nesteenhallintaratkaisuja

WMFTS:n toimitusjohtaja Andrew Mines kommentoi: ”Tämä on erittäin jännittävää aikaa Watson-Marlow’lle, sillä jatkamme jatkuvaa kasvua. Laadukkaille tuotteillemme, ratkaisuillemme ja tekniselle asiantuntemuksellemme on kasvava kysyntä biotieteissä, elintarvike- ja juoma-alalla sekä teollisuuden markkinoilla. Ensisijaisena tavoitteenamme on aina ollut tarjota asiakkaillemme ensiluokkaisia ratkaisuja. Uusi nimemme ja strateginen visiomme korostavat tätä sitoutumista. Se mahdollistaa meille tuotemerkkimme, tuotteidemme ja palveluidemme täyden potentiaalin hyödyntämisen sekä valmistautumisen tulevaan kasvuun. Näin voimme tukea nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme ja innovoida kestävän menestyksen saavuttamiseksi ydinarvojamme vastaavalla tavalla.”

Nimenmuutoksen taustalla oleva strateginen visio edistää Watson-Marlow’n tuotemerkkien ja tuotteiden tiiviimpää yhteensovittamista asiakkaiden ratkaisujen parantamiseksi yhä useammissa sovelluksissa. Lisäksi Watson-Marlow jatkaa alakohtaisen, konsultoivan myyntityön kehittämistä ja liiketoimintaprosessiensa digitalisointia toteuttamalla verkkosivuston täydellisen uudelleenjärjestelyn ja päivityksen.

Tuotantokapasiteettia on myös laajennettu, sillä yritys optimoi toimintaansa asiakkaiden tukemiseksi. Viimeaikaisiin laajennuksiin kuuluvat muun muassa 11 000 neliömetrin suuruinen räätälöity laitos BioPure-brändiä varten Portsmouthissa Iso-Britanniassa sekä uusi, kahdeksalla uudella puhdastilalla varustettu 14 000 neliömetrin suuruinen laitos Devensissä, Yhdysvaltojen Massachusettsin osavaltiossa.

Yritys keskittyy innovoimaan kestävän menestyksen saavuttamiseksi yhdistämällä perinteisen osaamisensa maailman johtavana yrityksenä nesteväylien hallintateknologioiden alalla sekä jatkuvat investoinnit. Watson-Marlow noudattaa emokonserni Spirax-Sarco Engineering plc:n käynnistämää One Planet -kestävyysstrategiaa. Tämä kestävämmän tulevaisuuden rakentamisen etenemissuunnitelma ohjaa yrityksen toimintaa sen tehdessä yhteistyötä mm. toimittajien, asiakkaiden ja paikallisyhteisöjen kanssa paremman tulevaisuuden maailman luomisessa.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan