www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

F192—UHF-luku/kirjoituspää suurille tunnistusväleille

Pepperl+Fuchsin UHF-luku/kirjoituspäät toimivat luotettavasti jopa vaikeissa ympäristöolosuhteissa ja tarjoavat silti paljon joustavuutta.

F192—UHF-luku/kirjoituspää suurille tunnistusväleille
F190 UHF-luku/kirjoituspää on ollut hitti markkinoilla kahden vuoden ajan. Laite on ihanteellinen ratkaisu mahdollisesti ongelmallisissa sovelluksissa, joiden asennustila on rajoitettu ja joiden lukuetäisyydet ovat 1-2 m. Juuri nämä toiminnot ovat entistä kysytympiä Teollisuus 4.0-a- kehitysvaiheessa, jossa tunnistamista vaaditaan jo tuotantoprosesseissa eikä vasta logistiikkaketjussa tuotteiden jo ollessa valmiita, kuten aikaisemmin.

F192 täydentää tuoteperhettä upeilla ominaisuuksillaan kattamaan myös logistiikkasovellukset tulevaisuudessa ja saavuttamaan yli 2 metrin ylittävät lukemisetäisyydet. F192 perustuu todistetulle F190 RFID luku/kirjoituspäälle ja sen tunnistusalue on jopa kuusi metriä ja näin se on ihanteellinen pitkien etäisyyksien sovelluksiin. Laite voi lukea ja kirjoittaa jopa 200 tunnistetta samanaikaisesti, mikä mahdollistaa erityisen nopeat läpimenoajat ja parantaa näin tuottavuutta.
F192—UHF-luku/kirjoituspää suurille tunnistusväleille
Olipa kyseessä autoteollisuus, intralogistiikka tai kuljetusala, UHF-luku/kirjoituspäät toimivat luotettavasti myös vaikeissa olosuhteissa ja korkeissa lämpötiloissa vaaditusta tunnistusalueesta riippuen. Lisäksi laitteet tarjoavat myös paljon joustavuutta: antennin polarisaatio luotettavaa tunnisteiden tunnistamista varten voidaan suorittaa manuaalisesti vaaka- tai pystysuoraan tai kytkeä täysin automaattisesti jokaista luku/kirjoituspääsyä varten sovelluksesta riippuen.

Molemmilla tuoteperheen laitteilla on IP67-suojaluokitus ja vakaa metallinen alusta. Toinen merkittävä etu on mahdollisuus aktivoida luku/kirjoituspää käytettäväksi jokaisessa maassa. Laitteissa on asianompaiset maakohtaiset parametrit, kuten maksimaalinen lähetysteho tai käytetyt taajuusalueet. Tämä ominaisuus yksinkertaistaa järjestelmien integrointia huomattavasti. Molemmissa sarjoissa on erittäin näkyvä LED-näyttö, mikä helpottaa tilan valvontaa kentällä jopa pitkiltä etäisyyksiltä.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan