www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Langaton induktiojärjestelmä 2 antureiden kytkemiseksi langattomasti Uusi tehokkaampi sukupolvi, pidempi siirtoetäisyys

Uusi WIS 2 (Wireless Inductive System 2, langaton induktiojärjestelmä 2) on ideaalinen tapa, jolla Pepperl+Fuchs kruunaa tuotevalikoimansa antureiden kytkemiseksi langattomasti liikkuviin koneiden osiin hyvin tehokkaissa järjestelmissä.

Langaton induktiojärjestelmä 2 antureiden kytkemiseksi langattomasti  Uusi tehokkaampi sukupolvi, pidempi siirtoetäisyys
Kuva 1: WIS 2: Primaarinen/sekundaarinen komponentti

WIS2-järjestelmää käytetään sekä signaalin siirtämiseen että virran toimittamiseen sekundaaripuolelle kytkettyihin antureihin, mikä tekee kulumiselle herkkien kaapeleiden vedosta ja liukurenkaista tarpeettomia. WIS 2 tukee jopa 12 W teholuokitusta 0–7 mm siirtoetäisyyksillä verrattuna vuosien ajan saatavana olleeseen WIS 1 -teknologiaan, jonka maksimiteho on 1,5 W ja siirtoetäisyys 0–5 mm. 8-kanavaisen mallin lisäksi saatavana on nyt myös virtaviivainen 2-kanavainen variantti pieniä kahta anturia käyttäviä sovelluksia varten.

Kaikki järjestelmävariantit käyttävät primaarista ja sekundaarista lähetintä joko kahdella tai kahdeksalla kanavalla. Se toimitetaan M30-kokoisena sylinterimallina, joka on vakiona varustettu 30 cm kaapelilla ja M12-liittimellä. Koska lähettimiä ei ole paritettu, sekundaariset lähettimet voidaan vaihtaa vapaasti toisiin. Tämän seurauksena esimerkiksi rajoittamaton määrä erilaisia työkalukuljettimia pystyy helposti kommunikoimaan saman järjestelmän kautta. Antureina voidaan käyttää binääristä kytkentälähtöä ja tavallista 3-johtimisista liitäntäteknologiaa käyttäviä induktiivisia, kapasitiivisia, optisia tai ultraäänimalleja. 2-kanavaisissa järjestelmissä käytetään tilaa säästävää Y-jakajaa, kun taas 8-kanavaisissa järjestelmissä käytetään IP67-suojausluokan mukaista 8 kytkennällä varustettua kytkentärasiaa, joka voidaan asentaa jopa 20 m päähän lähettimestä. Löydät Pepperl+Fuchsilta laajan valikoiman eripituisia kaapeleita ja liittimiä jokaista sovellusta varten.

WIS2-teknologialla on useita mahdollisia sovelluksia pyörivissä pöydissä, puristimissa sekä työkalun vaihtimissa ja sitä voidaan käyttää kappaleen tunnistamiseen työkappaleiden kuljettimissa, pyörivissä työkaluissa, robottien tartuntavarsissa ja muissa näiden kaltaisissa laitteissa.

Langaton induktiojärjestelmä 2 antureiden kytkemiseksi langattomasti
Uusi tehokkaampi sukupolvi, pidempi siirtoetäisyys

Kuva 2: Liitinkotelo

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan