www.engineering-suomi.com
Steute

steute do Brasil: strateginen kumppanuus R. STAHL AG:n kanssa

steute do Brasil, steute Schaltgeräte GmbH & Co.KG:n Brasilialainen tytäryhtiö, alkaa välittömästi toimimaan R.STAHL-ryhmän valmistamien tuotteiden ja järjestelmien ainoana jälleenmyyjänä Brasilian markkina-alueella. Tämä on tärkeä markkina-alue, ja tämä sopimus tarkoittaa strategista kumppanuutta kahden kansainvälisen räjähdyssuojauksen asiantuntijan kesken, joista molemmat ovat keskittyneet huipputekniikkaan ja huippulaatuun.

steute do Brasil: strateginen kumppanuus R. STAHL AG:n kanssa
R. STAHLin tuotevalikoima lisää steuten Extreme-tuotevalikoimaan useita räjähdyssuojauksessa käytettäviä tuotteita.

steutella on ollut Brasiliassa oma myyntiyhtiönsä jo yli 10 vuotta. Sen oma Vinhedo/Sao Paulossa sijaitseva tuotantolaitos räätälöi ja kokoaa Löhnen tuotantolaitokselta saatavia kytkinlaitteistoja brasilialaisten asiakkaiden toiveiden ja vaatimusten mukaisesti.

Stefan Schmersal, yhteistyökumppani steutella: "Tämän yhteistyön seurauksena voimme tarjota asiakkaillemme paljon laajemman valikoiman huippulaatuisia räjähdyssuojaustuotteita ja otamme tärkeän askeleen lähemmäksi tavoitettamme toimia kokonaisratkaisujen tuottajana." Yhteistyöllä on myös selviä etuja R. STAHLille. Martin Schomaker, hallituksen johtaja: "Kumppanuus steuten kanssa tuo meille uusia asiakkaita. Uskomme, että steuten hyvät liikesuhteet voivat lisätä liikevaihtoa erityisesti maanviljelyksessä ja raaka-aineteollisuudessa."

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan