www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

Uusi ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelosarja täydentää Pepperl+Fuchsin Ex e -ratkaisuvalikoimaa

Pepperl+Fuchs on nyt vahvistanut asemaansa Ex-laitteiden toimittajana julkaisemalla SR-sarjan. Uusi ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelosarja täydentää lasikuituvahvisteisesta muovista valmistettua GR-sarjaa prosessiautomaation asiantuntijan valikoimassa. Uusi sarja täydentää erittäin joustavien ja kustannustehokkaiden ohjaus- ja jakeluratkaisujen tuotevalikoimaa suojaustyypillä Ex e (korkeampi suojaus).

Uusi ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelosarja täydentää Pepperl+Fuchsin Ex e -ratkaisuvalikoimaa

SR-liitäntäkotelo


Aluksi SR-sarjan markkinoille tuonnin jälkeen on saatavana useita versioita etäkäyttöön tarkoitetuista I/O-koteloista. Sarja on suunnattu öljy- ja kaasu-, kemian- ja lääketeollisuuden tarpeisiin. Näitä versioita täydennetään jatkuvasti lisävaihtoehdoilla, kuten liitäntäkoteloilla ja ohjausasemilla, ohjausyksiköillä, katkaisijoilla ja turvakytkimillä sekä kenttäväyläratkaisuilla. Näin käyttäjät voivat tulevaisuudessa hyötyä kattavasta tuotevalikoimasta.

SR – kustannustehokkaat ruostumattomasta teräksestä valmistetut Ex e -kotelot erilaisiin sovelluksiin
Kestävästä ruostumattomasta teräksestä valmistettu SR-sarja sisältää yli 30 kotelokokoa, jotka täyttävät kaikkiin käyttötarkoituksiin sopivat tarkat mittavaatimukset. Kustannustehokkuuden lisäämiseksi IP66/NEMA 4X -kotelot on aina yksinkertaistettu perusversioksi. Pepperl+Fuchs lisää mahdollisia lisävarusteita ainoastaan asiakkaan spesifikaation mukaisesti. Näitä voivat olla esimerkiksi läpivientilevyt, saranat, ¼-kierroslukot ja kannen turvatoiminnot. Erilaiset kansainväliset hyväksynnät mahdollistavat maailmanlaajuisen käytön lukuisissa eri sovelluksissa.
Lämpötila-alueelle -60 °C ... +120 °C sertifioidut kotelot voidaan sovellusvaatimuksista riippuen asentaa käyttöpaikassa pystysuoraan tai vaakasuoraan. Kaikki seinäasennukseen soveltuvat SR-sarjan versiot voidaan ruuvata suoraan paikalleen 90° kääntyvillä kiinnityskorvakkeilla tai niittimuttereilla ilman lisäsovitusta. Jos SR-sarjaa käytetään ohjausasemana, kontaktilohkot voidaan kiinnittää joko kiskoon tai suoraan kotelon kanteen.

GR-rinnakkaissarja, joka on valmistettu lasikuituvahvisteisesta muovimateriaalista
SR-sarja täydentää strategisesti ja teknisesti Pepperl+Fuchsin valikoimaa jo vakiintuneen GR-sarjan lisäksi. GR-sarjaan kuuluu valikoima IP66/NEMA 4X -koteloita, jotka on valmistettu lasikuituvahvisteisesta, antistaattisesta ja erittäin kestävästä polyesteristä. UV-stabiloitu materiaali on erittäin kestävää ja tarjoaa erinomaisen korroosionkestävyyden.
GR-sarjan innovatiivinen rakenne helpottaa asennusta huomattavasti: erillisten asennusvaiheiden ansiosta yksi ainoa henkilö voi asentaa jopa suuria ja painavia koteloita. Kuten SR-sarjakin, myös GR-sarja tarjoaa monia eri mittoja ja vaihtoehtoja, jotka kattavat monenlaisia sovellusvaatimuksia.


Uusi ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelosarja täydentää Pepperl+Fuchsin Ex e -ratkaisuvalikoimaa
GR-ohjausasema

Ex e -ohjaus- ja -jakeluratkaisut yhdestä osoitteesta
Näitä kahta Ex e -kotelosarjaa yhdistää Pepperl+Fuchsin kokonaisvaltainen palvelukonsepti, jossa keskitytään maksimoimaan vertikaalinen integraatio ja tarjoamaan käyttäjille kattavaa tukea kaikkina aikoina ja kaikissa vaiheissa. Alueellisen kenttäpalvelun lisäksi asiakkaat voivat saada apua tuoteasiantuntijoilta kuudessa globaalisti sijoitetussa Solution Engineering Center (SEC) -keskuksessa. Nämä voivat auttaa aina tarjousten laatimisesta räätälöityjen ohjaus- ja jakeluratkaisujen suunnitteluun, suunnitteluun ja sertifiointiin.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan