www.engineering-suomi.com
Steute

Sovellus määrittää lääketieteellisten laitteiden säädöt

Integraatio: älypuhelin viestii käyttöliittymän kanssa

Sovellus määrittää lääketieteellisten laitteiden säädöt
Integraatio on kuuma aihe lääketieteellisessä teknologiassa. steute Meditec vie tätä trendiä eteenpäin kehittämällä langattomia käyttöliittymiä, joilla ohjataan erilaisia lääketieteellisiä laitteita – sekä muita innovaatioita, jotka myös perustuvat integraatioon ja langattomiin teknologioihin.

Yksi näistä on sovellus, jonka avulla älypuhelimet ja tabletit pystyvät viestimään suoraan lääketieteellisten laitteiden käyttöliittymien kanssa. steute Meditec esittelee Medica-messuilla tämän sovelluksen, jota voivat käyttää sekä lääketieteellisen laitteiden valmistajat että käyttäjät.

Lääketieteellisen laitteen valmistajat voivat käyttää sovellusta esimerkiksi painikkeiden toimintojen sekä siirtokyvyn ja keston määrittämiseen. Sitä voidaan käyttää myös yhdistettäessä päätelaite uuteen steute-käyttöliittymään. Käyttäjät pystyvät sovellusta käyttämällä kysymään akun varaustilaa tabletilla tai lähettämään viestin älypuhelimeen, jos akun varaus liitännässä käy alhaiseksi.

Sovellus on kehitetty steute Wireless -protokollaa SW2.4LE -MED käyttäviä ja vähän energiaa kuluttavalla Bluetooth-moduulilla varustettuja steute Meditec-käyttöliittymien viimeisimpiä sukupolvia varten. Se on saatavana Android-laitteille Google Play Store -palvelusta. Myöhemmin julkaistaan toisissa käyttöjärjestelmissä käytettäviä variantteja.

steute Meditec Medica 2016 -messuilla: halli 11, kohta J39

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan