www.engineering-suomi.com
Steute

steute SPS IPC Drives -messuilla

Uudet langattoman verkon sWave.NET®-tukiasemat

steute SPS IPC Drives -messuilla
steuten Wireless-liiketoimintayksikkö tulee SPS IPC Drives -messuilla esittelemään toisen sukupolven tukiasemat langattomaan sWave.NET®-verkkoonsa.

Näiden uusien avainkomponenttien tehtävä teollisuuskäyttöön soveltuvissa langattomissa järjestelmissä ei ole muuttunut: ne niputtavat signaaleja langattomilta kytkimiltä ja siirtävät ne asiakkaan IT-infrastruktuuriin Wi-Fi:n tai Ethernetin kautta.

Uudet verkkokomponentit ovat huomattavasti edellistä sukupolvea kompaktimpia, ja ne voidaan asentaa yksinkertaisesti magneettikiinnikkeellä tai ruuveilla. Ne tarjoavat samanaikaisesti lisätoimintoja ja enemmän mukavuutta. Esimerkiksi virrankulutus on pienempi, Wi-Fi-sovitin on integroitu koteloon ja tulojännite on nyt välillä 12 – 24 V DC. Ulkoiset antennit helpottavat langattoman teknologian optimaalista sovitusta ympäristöönsä.

Käyttäjä voi nyt – ja myös tämä on uutta – poistaa aiemmin välttämättömän sovelluspalvelimen, koska langattomat signaalit lähetetään suoraan tukiasemista asiakkaan IT-infrastruktuuriin, jossa ne myös käsitellään.

Kaikki jo käytössä olevat sWave-alustan mukaiset paristokäyttöiset langattomat kytkimet ja anturit voidaan integroida uuden tukiaseman välityksellä langattomaan verkkoon. Jälkimmäiset ovat nyt saatavilla taajuuksilla 868, 915 ja 922 kHz, mikä tarkoittaa, että ne täyttävät langattomat standardit Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Australiassa ja Japanissa, ja että langatonta sWave.NET®-verkkoa voidaan käyttää kaikkialla maailmassa.

steute SPS IPC Drives -messuilla: halli 9, kohta 450

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan