www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

Kiertonopeusmonitori 6 mm kotelossa nyt uudelleenkäynnistymisen estolla

Pepperl+Fuchsin SC-System-signaalimuuttajien perhettä voidaan nyt käyttää entistä kattavammin: yksittäinen kiertonopeusmonitori, joka asennusleveys on vain 6 mm, käsittelee kaikkien nyt markkinoilla olevien binääriantureiden digitaaliset tulosignaalit. Se on nyt varustettu myös uudelleenkäynnistymisen estolla. Tämä ominaisuus mahdollistaa moduulin aktivoimisen reset-tulolla sen jälkeen, kun raja-arvot on ylitetty lyhyen aikaa, niin että mahdolliset viat löydetään ja korjataan ennen uudelleenkäynnistystä.

Kiertonopeusmonitori 6 mm kotelossa nyt uudelleenkäynnistymisen estolla
Kuva 1: yksittäinen 6 mm kiertonopeusmonitori on nyt varustettu uudelleenkäynnistymisen estolla

Kiertonopeusmonitorin suunnittelussa käytetään filosofiaa, jonka mukaan kaikki nyt markkinoilla olevien signaalityyppien signaalit voidaan käsitellä vain yhdellä moduulilla. NAMUR- ja SN-antureilta saatavat signaalit, mukaan lukien johtovian ja oikosulun tunnistus, samoin kuin 2-johtoisilta DC-antureilta saatavat mittaustiedot voidaan käsitellä EN 60947-5-2 -standardin mukaisesti. Signaalit voidaan siirtää turvallisesti ohjaustasossa veden tilavuutta mittaavilta S0-antureilta ja PSP- tai NPN-kytkentälähtöjä käyttäviltä 3-johtoisilta antureilta. S0-rajapinnalla varustettu kiertonopeusmonitori kiinnostaa myös teollisuusautomaation ulkopuolella, esimerkiksi rakennusautomaatiossa. Moduuli voi tunnistaa kaikki signaalit 30 V jännitetasoon ja 50 kHz tulotaajuuteen saakka. Laite voidaan asettaa käyttämällä DIP-kytkintä tai tietokoneohjelmaa. Myös käynnistyksen ohitusta voidaan käyttää järjestelmän käynnistämiseksi uudelleen kun monitorointi on pysähdyksissä.

Pepperl+Fuchsin SC-System sisältää laajan valikoiman signaalimuuttajia käytettäväksi ei-vaarallisilla alueilla. Moduulin kotelon malli on tilaa säästävä, vain 6 mm leveä ja 97 mm korkea, mikä tekee siitä yhden markkinoiden kompakteimpia. Niitä voidaan käyttää ympäristön lämpötilan ollessa jopa 70 °C. Signaalierottimien ominaisuuksiin kuuluu 3-osainen erotus, joka kestää jopa 300 V käyttöjännitteen ja 3 KV testijännitteen. Laitteet toimitetaan haluttaessa terminaaleilla tai virtakiskolla varustettuina.

Kiertonopeusmonitori 6 mm kotelossa nyt uudelleenkäynnistymisen estolla

Kuva 2: SC-System: kompakti signaalimuunnin hyvillä turvallisuusominaisuuksilla

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan