www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

Korkealaatuinen ylijännitesuoja M-LB-5000

Diagnostiikka, modulaarisuus ja vain 6,2 mm:n asennusleveys: nämä ominaisuudet yhdistyvät Pepperl+Fuchsin uudessa M-LB-5000-ylijännitesuojajärjestelmässä. Nämä ominaisuudet tarjoamalla yksikanavaiset moduulit tukevat tehtaan parempaa käytettävyyttä ja optimoivat kokonaiskäyttökustannuksia.

Korkealaatuinen ylijännitesuoja M-LB-5000
M-LB-5000-ylijännitesuojajärjestelmä: suojausmoduulit diagnostiikalla ja liikennevalonäytöllä sekä erillisellä ohjausliitännällä

M-LB-5000:n patentoitu diagnostiikka ja sen intuitiivinen ja helppolukuinen liikennevalonäyttö minimoivat EN 62305-3-standardin mukaiset testauskustannukset sekä mahdollistavat kunnonvalvonnan. Suojausmoduulin vihreä valo ilmaisee, että suojaus toimii täysin ja käyttövaraa on riittävästi. Keltainen ledvalo ilmaisee, että suojausmoduuli on saavuttanut 90 % käyttöiästään, mutta signaalipiiri on yhä suojattu. Suojausmoduuli tulisi vaihtaa seuraavan huollon yhteydessä. Jos ilmaisin on punainen, suojausmoduuli on pysyvästi vaurioitunut ja suojauskyky on kadonnut. Suojausmoduuli tulisi vaihtaa välittömästi, ettei seuraava ylijännite aiheuttaisi vahinkoja.

Tämä järjestelmä varmistaa että suojausmoduulit vaihdetaan aina oikeaan aikaan. Tämä parantaa ylijännitesuojauksen saatavuutta ja tämän vuoksi koko järjestelemän saatavuutta, ja samaan aikaan se minimoi ylläpitokustannukset. Suojausmoduulien tila voidaan integroida ohjaustasoon toimintomoduulien signaalikontaktien ja Power Rail -kiskon kautta.

Modulaarisen järjestelmän käyttöönotto on helppoa ja huolto on helppoa käyttämällä piirin irrotustoimintoa sekä keskeytymättömän suojausmoduulin korvausta operaation aikana.

Kun vedät suojausmoduulin pois paikaltaan, vastaava signaalipiiri pysyy kytkettynä DIN-asennuskiskoon kiinnitettyyn perusmoduuliin. Irrotusprosessi ei aiheuta signaalin keskeytymistä, mikä tarkoittaa että suojausmoduuli voidaan vaihtaa ilman että se häiritsisi tehtaan toimintaa.
Korkealaatuinen ylijännitesuoja M-LB-5000

Jos suojausmoduuli laitetaan paikoilleen 180 asteen kulmassa, integroitu erotustoiminto katkaisee signaalipiirin. Tämä helpottaa huoltotyötä sekä piirien tarkistamista sekä mahdollistaa, että eristyskokeet suoritetaan käyttöönoton tai toistuvan testauksen aikana.

Suojausmoduulien 6,2 mm kapeus säästää tilaa kytkinkaapissa. Liittimien irrottamista voidaan välttää: Uudelleenasennuksen aikana nykyisin tavalliset irrotetut liittimet voidaan korvata tilavaatimuksista riippumatta.

Suojausmoduulin liikennevalonäyttö minimoi testauskustannukset ja mahdollistaa kunnonvalvonnan.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan